Metal Head In Posted Sunday at 15:58 Posted Sunday at 15:58 Pret: 2.100 euro (echivalentul în lei) Localitate: Timișoara Contact: PM sau 0784291402 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Un foarte fain Fender YJM Stratocaster (made in USA , 2nd version , from 2006) , cu un ton foarte clar și mult sustain . Are dozele originale DiMarzio HS3 / HS4 , alder body și maple scalloped neck . Tastele sunt aproape ca noi , 95% viață mai au în ele . E într-o condiție excelentă , puține semne de uzură . Cântă , arată și sună foarte fain . Nu mai am case-ul original Fender , dar vine cu un case Gator nou , un strap Levy's Garment Leather (made in Canada) și cu Fender tremolo arm . Chitara și strap-ul au deja montate Dunlop strap locks care sunt foarte bune , dar mai pun și Fender strap pins originali cu șuruburile care încă le mai am . Acest instrument are un ton foarte mișto și un excelent playability , no dead spots , no fret buzz . O vând doar pentru simplu fapt că am două , din care una o păstrez (cea cu rosewood fretboard o păstrez) , plus faptul că am nevoie de ceva extra bani pentru a cumpăra un ESP MII (made in Japan) . Mai jos atașez și poze , dacă mai vreți poze suplimentare sau dacă mai aveți întrebări adiționale vă voi răspunde cu cea mai mare plăcere , nu ezitați să mă contactați . https://d3aly50mnaj52q.cloudfront.net/emoticons/default_smile.png Schimburi accept însă , așa cum am precizat mai sus , doar cu un ESP MII (made in Japan) modelul original (nu noul ESP E-II M-II) , care să aibe următoarele specificații musai : alder body , maple neck , rosewood fretboard , doze nu contează dacă sunt EMG active sau Seymour Duncan pasive , însă preferabil să fie originalele și nu mă interesează dacă are sau nu are case , doar chitara , preferabil construită în perioada 2004 - 2008 . Cheltuielile de transport prin Fan Courier vor fi suportate de cumpărător . Dacă vine vorba de schimb atunci ne suportăm fiecare cheltuielile de transport .
Recommended Posts