Guest ady_w3t Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 si sa incep eu Yamaha rgx 321 grif confortabil i-am schimbat dozele dimarzio in neck si seymour in bridge tb4 floyd licentiat dar se tine foarte bine in sensul ca nu dezacordeaza in middle am schimbat doza cu un emg select
Guest barbu Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 dw 105c...electroacustica..nu am poze cu ea..suna de au lesinat alde takamine...si lemn de lemn..are oricum..cred k pe putin 10 ani..dar suna si acu intr-un mare fel..care au pus mana pe ea..bhuuuuu..frate..asta chitara...sper k mai sunt posesori de asha piesa..numa de bine
Guest lp2005 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Yamaha RGX 420S - discontinued Review-uri la http://reviews.harmony-central.com/reviews...a/RGX-420S/10/1 A mea e made in Taiwan. Floydul e licentiat si nu dezacordeaza niciodata. Nu pun poza de pe computerul asta:)
Guest anghelescu Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 yamaha yzf r1 2003 you got to be kidding me... hello....asta e un Fanclub pentru CHITARI Yamaha...
Guest deadlok Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Am o RGX320 FZ. Maine ii pun un Bill Lawrence L500XL in bridge, si niste corzi noi (Rotosound Pinks - le-am luat de curiozitate). Deocamdata e cu dozele stock, care suna mult prea infundat fata de ce am nevoie. Cand mai fac rost de bani, iau si un Bill Lawrence L500RB pentru neck.
Guest HektorBud Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 (edited) Ce impresie aveti despre Yamaha RGX A2 - http://www.thomann.de/de/yamaha_rgx_a2_bk.htm ? Ma gandeam sa-mi iau una, mi-a placut de cand am pus ochii pe ea. Sunt curios daca se preteaza la ceva gen Rage Against The Machine... chiar daca n-are 2 vol Edited January 29, 2008 by HektorBud
Nosferatu Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 din cate imi aduc eu aminte...nicu patoi e reprezentantul yamaha in romania....
dass101 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 (edited) Nicu Patoi este endorser Yamaha, nu se ocupa cu dealership de instrumente muzicale. HektorBud - chitara mi se pare ff misto, nu am pus mina pe astea cu corp AIR, am vazut insa niste detalii despre ele plus review-uri si par ff reusite. Pe de alta parte, am mari dubii legate de cit e de OK switch-ul ala rotativ pt doze. PS Se vede la mine in semnatura cit de fan Yamaha sint Edited January 29, 2008 by dass101
mega.deb Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 (edited) vezi ca chitara aia are doze mini humbucker ... de dimensiunea unui soapbar ... si in cazul in care ai vrea sa-i schimbi mai inolo dozele ai avea un nr de optiuni destul de limitat... L.E. imi plac ledurile.... si cheitzele Edited January 29, 2008 by mega.deb
Nosferatu Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nicu Patoi este endorser Yamaha, nu se ocupa cu dealership de instrumente muzicale. HektorBud - chitara mi se pare ff misto, nu am pus mina pe astea cu corp AIR, am vazut insa niste detalii despre ele plus review-uri si par ff reusite. Pe de alta parte, am mari dubii legate de cit e de OK switch-ul ala rotativ pt doze. PS Se vede la mine in semnatura cit de fan Yamaha sint sau asa..
Guest HektorBud Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 vezi ca chitara aia are doze mini humbucker ... de dimensiunea unui soapbar ... si in cazul in care ai vrea sa-i schimbi mai inolo dozele ai avea un nr de optiuni destul de limitat... L.E. imi plac ledurile.... si cheitzele Am observat si eu dozele. Nu cred ca ar fi nevoie sa fie schimbate, dar daca m-ar roade bocancii, p90-urile de la Seymour Duncan si-ar face treaba...
jump Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Hai sa ma bag si eu daca e vorba de Yamaha. Am o Yamaha RGX112, (vezi foto), treaba e ca nu prea ii stiu istoria si nici informatii pe net n-am gasit. Habar n-am an de fabricatie si alte detalii (btw orice info e binevenita). Intentionez in viitor sa-i pun un set de doze EMG, dar mai incolo.
Recommended Posts