Guest Dimebag25 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 (edited) Fiecare apreciaza un instrument in functie de propria experienta. Dixit! In clasa ei de pret e destul de buna . Am comandat si eu un Star 3 negru, doar ca am sch dozele cu un set bill lawrence. Cand imi vine ii fac si un review, Doamne ajuta. Edited February 14, 2008 by Dimebag25
Guest Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Noi modele de chitari pe pagina Grosmann. Aici, http://forum.grosmann.ro/ in sectiunea Comenzi in lucru, puteti vedea chitarile aflate in lucru. Multe poze!
Guest Valek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cred ca squieurile sunt mai bune decat grosmann-urile (ma refer la strat-uri). Plus ca nici vanzatorul nu e serios, din 2006 n-am primit factura pe 'a mea.
Guest Superman Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 am vb cu tipul si mi-a spus ca ti-a trimis recomandata cu asta si a stat 10 zile la posta si s-a intors inapoi... si a mai spus pt cei care vor sa o vada o poate sa o gasesasca la magazin nedesfacuta
Guest Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cred ca squieurile sunt mai bune decat grosmann-urile (ma refer la strat-uri). Plus ca nici vanzatorul nu e serios, din 2006 n-am primit factura pe 'a mea. Daca nu primesti factura poti reclama la O.P.C. Exista si Grosmannuri bune (de exemplu Telecasterul folosit de Balaurul - Trooper).
Guest Baumwolle Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Exista si Grosmannuri bune (de exemplu Telecasterul folosit de Balaurul - Trooper). Intreb de curiozitate: l-a vazut cineva pe Balaurul cantand live cu chitara in cauza?
Guest Superman Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Intreb de curiozitate: l-a vazut cineva pe Balaurul cantand live cu chitara in cauza? uite aici
Guest Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 (edited) Iata si soloul de la Plaja Amintirilor, fara chitarele care se armonizeaza la final - acolo sunt trase vreo 4 chitare, fiecare cantand altceva, la fel ca si la inceputul piesei. Daca va intereseaza si alea, ziceti. Succes, o sa aveti nevoie. Multe benduri. A fost tras cu un tele-type marca Grosmann, pe doza de la neck, daca incercati sa cautati si un ton asemanator. Balaurul, Joi Mar 15, 2007 http://trooper.forumup.ro/viewtopic.php?p=...m=trooper#10869 Se pare ca o foloseste si in studio. Nu stiu daca s-a mai spus (probabil se stie), dar Manu Savu si Boro (Iris) sunt endorseri Grosmann. LE: oricum din cele peste 600 chitari facute pana acu mde Grosmann nimeni nu a returnat chitara sau a semnalat o problema grava sau minora nerezolvabila .Insa nu pot cere unei chitari de 6 mil sa fie profesionala. Grosmann, Sat Feb 02, 2008 http://forum.grosmann.ro/viewtopic.php?t=2 Impresionant, nu? Edited February 27, 2008 by Guest
Guest Superman Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 inca ceva http://www.trooper.ro/news.php?mod=detaliu&ID=17
Guest Valek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Daca nu primesti factura poti reclama la O.P.C. De as fi stiut atunci, dar am vandut grosmann-ul cu 6 milioane (cumparat cu 3.5) @Superman - Nu cred ca si-a adus aminte de mine daca are atati clienti, mai degraba e o scuza generala... DAAA, am trimis RECOMANDATA cu factura, scuze ca am uitat sa pun in cutie.
Guest MrJackson Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Lasand la o parte vesnicele povesti, vad ca s-a mai prins si batranu cum e cu lutieria... nu pot decat sa ii urez: la mai mare!
Dimitriyus Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Am aruncat si eu un ochi pe forumul sau si nu arata rau ce face el acolo. Subscriu la cele spuse de domnul cu Jacksonul.
black2oo5 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Exista si Grosmannuri bune (de exemplu Telecasterul folosit de Balaurul - Trooper). balaurul nu avea un Grosmann LP?
Guest Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Are si din ala. Este Grosmann Balaurul. Alb, cu o tarantula pe el.
black2oo5 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 eu sunt aracnofob...asa ca fara paianjeni
Squier Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 eu sunt aracnofob...asa ca fara paianjeni offtopic: D.E.X. +black2oo5 <>LOVE ontopic:dl grosu lucreaza misto din cate am vazut pe ici pe colea,dar nu am testat nici o chitara facuta integral de dansul asa ca nu stiu.
Guest Superman Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 (edited) post sters!!! Edited February 28, 2008 by Superman
Guest Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Bai Superman, nu fa publice datele personale ale userilor (fara acordul lor). Daca vrei trimite-i pe PM si apoi confirma el aici. ok?
Guest Valek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 What the F, man! De ce dracu pui informatiile alea pe forum?
Guest Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 (edited) In al doilea rand, nu inteleg cu ce drept trimite dl.Grosmann oricui ii cere datele personale ale clientilor? Edited February 28, 2008 by Guest
Squier Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 In al doilea rand, nu inteleg cu ce drept trimite dl.Grosmann oricui ii cere datele personale ale clientilor? nino nino nino nino nino
Guest Valek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 (edited) Nu vroiam sa exagerez, dar m-am lamurit ce fel de om e. Poate o sa vad ce zic cei de la protectia consumatorului despre trimiterea datelor la alti clienti si netrimiterea facturii odata cu produsul. Am mers zilnic timp de o saptamana pana m-am imprietenit cu angajatele alea. Nu am primit nimic. Si acum, dupa un an se trezeste sa scaneze un plic 'cica' trimis. Si mai vrea si scuze? As zice imediat ceva neortodox.. Plus ca in factura scrie 450RON, desi eu am platit numai 400, cica era "oferta speciala". Edited February 28, 2008 by Valek
Guest Superman Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 hai bah omule nu am nimic cu tine si nimuc cu el de e nu va impacati si o lasati draq de treaba ai chitara grosmann alatura-te clubului fa un scurt review si las-o draq de treaba
Guest Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 (edited) Daca nu ai nimic cu nimeni de ce te apuci de investigatii si postezi aiurea? Te-a rugat cineva? Edited February 28, 2008 by Guest
Guest Valek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 hai bah omule nu am nimic cu tine si nimuc cu el de e nu va impacati si o lasati draq de treaba ai chitara grosmann alatura-te clubului fa un scurt review si las-o draq de treaba Te rog nu mai lua apararea d-lui Grosmann, si nu te mai baga in probleme altora. Mersi.
Guest MrJackson Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Am mers zilnic timp de o saptamana pana m-am imprietenit cu angajatele alea. Daca erau dragute, io zic ca nu ai iesit in pierdere...
Guest Superman Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Te rog nu mai lua apararea d-lui Grosmann, si nu te mai baga in probleme altora. Mersi. oek dar cand va vad asa ca va puneti pe el si vb de rau naspha si alte chestii pm ti-ar place sa fii in locul lui? nu cred mai bine fii si u un om bun
Guest septimiu_hm Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 oek dar cand va vad asa ca va puneti pe el si vb de rau naspha si alte chestii pm ti-ar place sa fii in locul lui? nu cred mai bine fii si u un om bun +1
black2oo5 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 oek dar cand va vad asa ca va puneti pe el si vb de rau naspha si alte chestii pm ti-ar place sa fii in locul lui? nu cred mai bine fii si u un om bun asa e...lasati omu sa-si faca treaba...lasati la o parte treburile personale care le aveti cu el...nu sunt posesor de grosmann apropo...dar in topicu asta ar trebui sa se vorbeasca de sculele cumparate de la el...de bine, de rau, nu de problemele care le aveti cu el...topicu asta nu a fost facut pentru telenovele
Recommended Posts