Tzucky Posted August 11 Share Posted August 11 Pret: 900 Localitate: Bucuresti Contact: tzucky@gmail.com Link producator: https://eu.positivegrid.com/products/spark?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwwuG1BhCnARIsAFWBUC0cRtrcWiTB8Mh8ABMzkCBsjym4_bIvNqEDYJrfegwLE_q67Q_E_xQaAoK4EALw_wcB&variant=40958614634636 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cel mai deștept combo de chitară/bass pentru repetiții sau cea mai puternică boxă bluetooth portabilă. Dupa parerea mea. Ambele în aceeași cutie. Dacă cânți la chitară sau bass, și nu știi ce face Spark, probabil ai trăit în peșteră, sau nu studiezi individual suficient. Vezi pe Google ce e Spark și ce face, apoi fă-ti o favoare și ia-ți un Spark! Sigur vei studia mai mult. Dacă n-ai treabă cu chitara (ce cauti pe RGC?), ai în acest anunț o boxă Bluetooth de 40w. Poate te apuci și de muzică între-o zi. E cântat exclusiv în casă, rar spre foarte rar (să zic o dată pe lună). Includ în pachet geanta de transport originală, nefolosită, și un transmitter wireless pentru instrument (jack 6,3mm), cu latență insesizabilă. Motivul vânzării: upgrade la Spark2 Se poate proba in Bucuresti, la mine acasa sau la tine la sala. Detin cutia originala, asa ca pot trimite prin curier fara emotii, cu plata curierului in avans. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzucky Posted August 12 Author Share Posted August 12 In loc de Bump: Ca sa nu bag pe gat viitorului posesor niste accesorii care poate nu ii folosesc, o sa sparg bundle-ul in bucati: Spark 40 simplu: 800 lei Spark 40 + husa: 880 lei Spark 40 + sistem wireless: 870 lei Spark 40 + husa + sistem wireless: 900 lei. Pentru toate gusturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted August 17 Share Posted August 17 Up și de le mine. E bun și ca soundbar sub televizor, dublează ca amp la îndemână :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzucky Posted August 21 Author Share Posted August 21 Spark-ul a ajuns la noul sau stapan. O sa inchid topicul asta, dar sa stiti ca mai am o geanta de transport la super-pret - 80 lei, si un set wireless de instrument - 70 lei. Sau 100 lei impreuna. Poate deschid un nou topic in zona de accesorii cu ele. Multumesc RGC pentru gazduire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts