XBlinky Posted January 28 Posted January 28 (edited) Pret: 11000 Localitate: Bacău Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând Gibson Les Paul Traditional din 2015 Honeyburst, stare impecabilă, calitate foarte bună, unic proprietar. Chitara sună fix cum ar trebui un Les Paul să sune, cu câteva modern twists: nut din titan ajustabil, titanium saddles, inlay-uri din mother of pearl, cheite Hipshot, straplocks Dunlop. Profilul gâtului este rounded XL, destul de plin, asemănător cu un R7. Hardcase-ul gold este unicat pentru 2015 și este destul de solid. Dozele 59 Tributes împreună cu orange drop capacitors se apropie de tonul clasic din 1959 și sună bogat, articulat, fiind foarte versatile pentru orice de la jazz la rock. Specific pentru anii 2015 și 2014 este folosirea mahonului fără niciun fel de weight relief pentru corp. Cheitele Geforce au fost schimbate cu Hipshot open gear locking și sunt extrem de precise. Chitara este în stare excelentă. Se vinde cu un strap din piele Minotaur. Prefer predare personală în Bacău, preț fix, nu doresc schimburi. Edited January 28 by XBlinky 8
Weriwulf Posted April 16 Posted April 16 (edited) Traditionalul din 2015 mi s-a parut cel mai reusit model din anul respectiv, am avut si eu. Nu are weight relief si gat destul de plin, merge usor spre un ‘57 reissue. Personal mi-au placut si dozele. Also, super fain ca ai inlocuit Geforce cu Hipshot, sunt cheite foarte bune si instalarea e non-invaziva (fara gauri si altele) 😃 Edited April 16 by Weriwulf 2
XBlinky Posted April 27 Author Posted April 27 (edited) Preț nou: 9500 de lei! Edited April 27 by XBlinky 2
Blackthorn Posted September 6 Posted September 6 Frumos instrument, topul arata foarte elegant, cred ca i-ar sta ceva mai bine fara pickguard 1
Recommended Posts