hades Posted June 17, 2007 Author Share Posted June 17, 2007 contructori dibaci si lutieri amatori, uniti-va !! asta este doza montata pe a mea chitara - prima data cand desfac o chitara - mentionez ca pickguard-ul este taiat cu cuter-ul si slefuit cu pila de la unghiera ( buna scule). de auzit....nu suint super multumit, pozibil sa fi legat greist dozele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 poate nu suna f bine pt ca n-ai control de ton pt doza aia, ca no, straturile-s mai fitz, sau pt ca veneau fire doar pt single-coil acolo (nu stiu sigur cum ii la strats ca n-am desfacut, dar stiu ca la humbuckere is 4 fire - cate 2 la fiecare doza - si la single coil nush cate is, poate-mi spui tu si asa invat si eu ceva nou , asa ca nush, poate-ti suna numa juma de doza ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 nu stiu sigur cum ii la strats ca n-am desfacut, dar stiu ca la humbuckere is 4 fire Nu-i chiar asa, sunt humbucker-e cu doua fire si humbucker-e cu patru; CVR2 are patru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 si la single coil is 2 fire sau cate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Exact. Majoritatea humbucker-urilor cu patru conductoare permit split-coil-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 cvr2-urile mele nu permit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 17, 2007 Author Share Posted June 17, 2007 mai pe intelesul meu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 adica sa poti canta in single-coil mode cu un humbucker, adica ii scoti o doza din circuit cu un switch Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 nu ma bag eu la modificari dintr`astea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marduk Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 mane..arata mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 se poate... da man arata dar vreau sa o vand deja! gata am pus ochii pe amlpificator Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 poi ai pus doza in ea, o vinzi si-ti iei amp. mai ai alta chitara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 20, 2007 Author Share Posted June 20, 2007 nop !, o dai jos, mai vand si procesoru` mai pun ceva pe langa si o sa cant si eu la standarde europene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Nu te pricepi la afaceri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Pai daca dai cvr2-u jos, de ce te-ai mai chinuit sa faci traforaj cu pickguardul? Eu am pus pe o chitara foarte asemanatoare un humbucker(SD SNH1 hot rails) dar in forma de single coil. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 20, 2007 Author Share Posted June 20, 2007 asa e ! nici nu ma pricep la afaceri, nici nu sunt hotarat - dar vreau sa imi fac rost de un pickguard, sa imi pun originala inapoi si sa vand jacksonu` si sa imi iau amplificator de asta sunt sigur ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 (edited) Deci ai "macelarit"pickguardul inutil...sau nu-ti place cum suna cu jacksonul. Oricum cred ca jacksonul e cat de cat mai bun decat dozele alea standard no-face, no-name, no-number... Edited June 20, 2007 by Dimitriyus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 eu zic sa lasi chitara cum este, sau daca nu mai bine o vinzi cu tot cu doza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 eu zic pastreaza chitara, vinde naibii procu, mai fa bani si ia-ti amp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 20, 2007 Author Share Posted June 20, 2007 nop, o sa imi fac chitara la loc, cred k e mai bine asa si imi iau si amplif iar dupa un timp sa imi schimb ghitara cu totul:) Ah si rog un admin sa inchida acest topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 wise decision Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 nu o sa faci mare lucru vinzand doza separat.. vinde chitara asa cum e ca o sa ai sanse mai mari sa o dai Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 21, 2007 Author Share Posted June 21, 2007 man, cat dai tu pe o...copie fender, producator HB desi nu scrie nik pe ea, unii zic ca e hora, posibil si asta. Ia zi cat dai pe ea? Cu tot cu doza poate 200 ron nu? ce ghitara imi iau eo cu 200? poate mult mai proasta. O fi ea hora sau ce o fi dar e bine reglata, grif drept, destul de apropiate corzile de griff - ca fapt divers toti care au vazut-o si au cantat pea au zis ca e uimitoare ( PENTRU PRETUL SI ..FIRMA PROCATOARE ) Sincer, nu am bani de o noua chitara sau una sh mai buna pentru ca... nu stiu ce ar putea fi mai bun la pretul...de 500ron sa zicem - poate un lemn mai de calitate, nish doze mai intepate..ceva de genu` dar nu cred (parerea mea) ca este mare diferenta raport calitate-pret(acea ghitara) vs calitate-pret(ghitara mea). Sper sa nu plictisesc pe nimeni aici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 eu am avut a 2-a chitara un HB luat cu 500 de mii prin '96 parca...l'am vandut un an mai tarziu cu un milion jumate fara sa-i fac nici un upgrade. Acum e adevarat ca ai j' de mii de optiuni care pe vremea aia nu existau...dar, ce vreau sa zic eu e ca o doza schimbata ajuta mult look'ul unei chitare si pt unii incepatori asta conteaza mai mult decat ce sunete va scoate obectul. Cum target'ul tau sunt incepatorii ai un mic avantaj din start. Asta daca vrei sa o vinzi. Altfel vinde doza, pune-ti la loc single coil'ul si mai tine'o pana faci rost de bani pt altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 man, cat dai tu pe o...copie fender, producator HB desi nu scrie nik pe ea, unii zic ca e hora, posibil si asta. Ia zi cat dai pe ea? Cu tot cu doza poate 200 ron nu? ce ghitara imi iau eo cu 200? poate mult mai proasta. O fi ea hora sau ce o fi dar e bine reglata, grif drept, destul de apropiate corzile de griff - ca fapt divers toti care au vazut-o si au cantat pea au zis ca e uimitoare ( PENTRU PRETUL SI ..FIRMA PROCATOARE )Sincer, nu am bani de o noua chitara sau una sh mai buna pentru ca... nu stiu ce ar putea fi mai bun la pretul...de 500ron sa zicem - poate un lemn mai de calitate, nish doze mai intepate..ceva de genu` dar nu cred (parerea mea) ca este mare diferenta raport calitate-pret(acea ghitara) vs calitate-pret(ghitara mea). Sper sa nu plictisesc pe nimeni aici... Mda, suna bine...intamplator am aceeasi chitara(asemanatoare-ce am vazut din poze)Cel putin e lemn(ca e prost...la pretul ei nu putea fi mahon sau arin...)fata de alte replici nefericite din placaje s.a.m.d. Tremoloul este mai mult decat jalnic-am renuntat de mult sa-l folosesc pentru ca dezacordeaza intr-un mod cumplit:daca tragi de el si te uiti atent la punte nici macar nu revine la pozitia initiala, sa-i zicem pozitia 0. Plus ca toate corzile vibreaza fara sa le atingi. Pentru inceput e o chitara aproape decenta(o poti upgrada cum vrei dar nu merita investitia-trebuie schimabate toate de la doze, cordar, potentiometre, tot, tot). Deci cred ca se poate vinde; cine stie cui:unui incepator sau vre-unui colectionar?! Eu strang bani pentru ceva mai bun, dar nu o voi vinde. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 22, 2007 Author Share Posted June 22, 2007 exact asa se comporta si amea dar e ceva normal pt pretul ei, toate sunt la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 exact asa se comporta si amea dar e ceva normal pt pretul ei, toate sunt la fel Corect, omule. E un fel de "clubul trabantistilor" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts