www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vai de capul nostru


felix

Recommended Posts

Guest spyked88

maneliştii e şi ei oameni, să-i lăsăm să trăiască, care este :) . asta e, cred că cea mai bună metodă e să ne vedem de ale noastre şi să îi lăsăm în durerea lor. chiar n-am de gând să îmi bat capul şi să îmi fac nervi aiurea.

 

P.S.: Ştiu sigur că dacă m-aş apuca de manele aş avea un succes nebun. Şi nici n-am nevoie de cine ştie ce scule :) . Aşa că.. ai noştrii sunt mai buni decât ai lor.

Link to comment
Share on other sites

Bah, am spus-o si o mai spun: romanu' o sa primeasca ceea ce merita pentru ce se intampla acum in tara. partea naspa e ca o sa fie si "collateral victims"... Deci, ca sa-l citez pe Felix: hai sa emigram!

Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

hmm, ideea mea este cam următoarea (şi presupun că nu e valabilă pe forumul ăsta, unde lumea e mai civilizată): cel mai bun mod de a face ca maneaua să dispară nu e să ieşi în stradă şi să strigi "moarte maneliştilor" sau altă chestie de genul ăsta. Cu cât îi ignorăm mai mult, cu atât maneaua va dispărea mai repede. de fapt chestia asta s-a întâmplat de foarte multe ori în istorie (pe vremea prohibiţiei cred că se consuma la alcool de.. mamă mamă). Aşa că militatul împotriva manelelor îşi cam pierde din sens. E ca şi "războiul împotriva terorismului" (scuzaţi-mă, trebuie să mă culc. sper că aţi înţeles ideea mea).

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Hai sa emigram in America...Hai sa emigram in America-ca-ca.... :):)

Cu adevarat trist...Asta este nivelul tarii...Cultura "de Vito & Ciao Darwin"...In tara asta situatia e maro pana in ultimul coltisor. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle
clar... si in america-ca-ca sa ne uitam la jerry springer

17730[/snapback]

 

Daca nu te-ai prins...era o figura de stil.N-as emigra in SUA nici mort, prefer sa traiesc in rahatul patriei mele decat in al altora :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Johnny I

romania e mai tare ca sua din multe puncte de vedere... ca si acolo exista cenzura cu carul si crime la tot pasul si magarii administrative si coruptie la greu... dupa cum se stie , la fel ca si america, romania este tara tuturor posibilitatilor.

in schimb, cred ca tarile din ue gen franta sau germania sunt muult mai rasarite dekt sua

Link to comment
Share on other sites

Guest m_vanghelie

of of of si aoleu... pai daca nu aveti ce face, dragii mei... atunci va uitati la televizor... si vedeti ce apucati (emisiunile care este) :)

pai si astia de la televiziuni tre sa ia un ban de undeva manca-ias....

ce mai conteaza? daca sa vinde bine, merge, frate...

daca da poporu' bine din buric in fatza TV-ului e toata lumea multumita...

ziceti mersi ca nu l-au pus pe nenea Vali moderator la Studio Rock sau mai stiu eu ce Fiare Vechi, Metale Noi, ca era belea, va spune io... :)

hai, la buna reauzire... si lasati dreaq tembelizoru'...

Link to comment
Share on other sites

"Majoritatea tarilor europene au o piata libera. Pe o asemenea piata oamenii platesc direct tot ce aleg sa consume. Iar multe din lucrurile gratuite in alte parti aici apar ca “servicii” platite.[..] La noi exista insa un public captiv, care consuma gratuitati. Iarasi comparatia cu produsele ordinare are sens: ce se petrece atunci cand o firma ofera produse de serie, subventionate, unor clienti care altminteri nu si le pot permite? Calitatea, evident, decade.

Ceea ce e important aici e ca cei care consuma prostul-gust nu platesc ei insisi emisiunile de doi bani la care se uita. Daca ar face-o, presupunand ca ar avea cu ce, ar trebui sa isi puna problema unui raport intre costuri si beneficii."

articolul integral aici http://www.revista22.ro/html/index.php?art...7&nr=2005-09-14

 

analog cu ce se intampla in sistemul sanitar si al asigurarilor medicale. noi platim si.. mda, tot noi platim.

Link to comment
Share on other sites

Guest Raskolnikov

E uimitor ce se intampla duminica seara la televizor. Halal popor, halal natiune. Sa ma cac in ea de tzara. Hai sa emigram.

 

Aveam aceiasi atitudine acum vreo trei ani si am emigrat in Canada.

Legat de subiect as putea sa spun o gramada de lucruri. Vreu sa spun insa

un singur lucru. De multe ori ma simt ca personajul lui Ion Creanga din povestea

"Prostia Omeneasca". Stiti despre ce vorbesc: omul care a plecat de acasa pentru ca ......si s-a intors pentru ca.....

Link to comment
Share on other sites

Guest Raskolnikov

Nu te tine nimeni fortat acolo.

 

Bineinteles. :) Nu-i chiar atat de tragic, eu voiam doar sa subliniez ca, din Romania, exista tendinta de a idealiza alte societati. Sunt si parti bune si parti rele in fiecare societate, nu exista o societate perfecta.

Link to comment
Share on other sites

Sincer nu am nimic cu manelistii, nici cu cei care asculta, nici cu cei care canta. Face parte din cultura rromilor si e treaba lor. Cu averile manelistilor, atata timp cat banii sunt facuti din concerte si nunti, etc.., desi sunt sigur ca e vorba de oleaca de evaziune fiscala, tot de-acord sunt. Mai bine bogat ca Guta, din concerte, decat bogat ca Nastase, din banii poporului.

 

Daca este cineva pe care trebuie sa-l invinovatim de explozia manelelor, este romanul. Pai eu cand vad atatia idioti ascultand manele ma apuca groaza... Daca nu s-ar vinde asa ceva, emisiuni cu manelisti nu ar fi, dar rromii sunt destul de destepti incat sa arunce cu banii in stanga si dreapta pentru "air time", pentru ca astfel apar ei pe la emisiuni, majoritatea, si uite ca romanul inghite tot ce i se baga in gura.

 

Sunt la fel de revoltat pe muzica gen Akcent cum sunt si pe manele. Din contra, macar la manelisti mai vezi oameni cu tendinta spre muzica, dar la Akcent, ce dracu fratele meu nici voce n-au, nici live nu canta, nici nimic. Sau "Body & Soul".

 

Nepotismele, spagile si lipsa de standarde ridicate duce industria muzicala romana la emisiuni de genul celei mentionate de felix, si la cluburi/localuri infestate cu "artisti" gen Fizz, Body & Soul, Akcent, si restul clonelor.

 

Si in U.S.A. de exemplu MTV se merge pe "ce se vinde" si nu pe "ce suna bine", dar macar acolo de bine de rau pana si cei mai "prostituati" artisti gen Britney Spears, au cat de cat talent, danseaza, mai canta si live uneori si arata si bine. Andreea Balan de exemplu, nu are nici de una nici de cealalta. Pai ce sa facem, asta e, invatam sa ignoram aceste gunoaie cand suntem in locuri publice, si ne intalnim in bisericute (RGC.ro, adunari RGC, etc..) sa cantam/ascultam muzica care ne place, pentru ca prea curand, nu vei asculta in Romania muzica buna nicaieri.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.