08darius Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Detin aceasta chitara din 1994 si de atunci stiu despre ea doar ca este un barclay, am auzit multe despre aceasta firma, unii spun ca sunt facute in america in anii 70, altii spun ca sunt facute in canada, altii in rusia, altii spun ca sunt facute de hora sub numele de barclay in 1990, dar nu stiu nimic concret despre ea, daca stie cineva ceva despre ea as fi foarte fericit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 (edited) Salutare, Teisco / Kawai (Japonia) făcea sub numele ăsta pentru Harmony. Mai multe nu am găsit nici eu. Ar trebui să cauți cataloage cu Barclay și să întrebi mai bine pe Facebook și forumuri din SUA. https://www.guitarsite.com/database/Guitars/rec/2906/wwwboard/messages/317.shtml aici apare un român care menționează ceva de un strat luat în 1996, prin 2007. Dar de ce vrei să știi, te gândești să o vinzi? Edited April 15, 2023 by apocapsile Link to comment Share on other sites More sharing options...
08darius Posted April 15, 2023 Author Share Posted April 15, 2023 De vandut nu o vand, dar vreau sa stiu mai multe informatii despre ea, ma voi interesa si pe ceva forumuri din sua si facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 (edited) Are headstock-ul crapat? Asa pare din poze. Edited April 15, 2023 by picnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
08darius Posted April 15, 2023 Author Share Posted April 15, 2023 da, a fost rupt cu totul si lipit la loc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts