Metal Head In Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Pret: 190 ron Localitate: Timișoara Contact: PM sau 0784291402 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând 3 cabluri DiMarzio (handmade in USA) pentru chitară electrică , foarte calitative atât ca sound cât și ca rezistență / construcție . Lipitura e cu silver solder . Sunt considerate printre cele mai bune cabluri de chitară electrică ca sound și rezistență . Le dau fiindcă mi-am mai vândut din pedale și am rămas cu cabluri în plus . Cablurile sunt perfect funcționale , aproape ca noi , v-ar costa foarte mult dacă le luați de afară fiindcă acolo vi se mai adaugă pe lângă preț și taxele de shipping . Se pot vinde tot setul de 3 cabluri la 190 ron sau pe bucăți la următoarele prețuri : Patch cable de 15 cm , pentru conexiune între pedale - 60 ron Patch cable de 15 cm , pentru conexiune între pedale - 60 ron Cablu mai lung de 180 cm (poate fi folosit pentru conexiune între pedale mai distanțate sau dacă repetați acasă lângă amp) - 90 ron Prețurile de mai sus includ transport prin Poșta Română . Prin Fan Courier nu pot că mi se adaugă prea mult la cost la km suplimentari. Mai jos aveți poză . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted August 9 Author Share Posted August 9 Cablul cel mai lung se scoate de la vânzare . Rămân doar cele două jumper cables între pedale . Prețul scade la 50 ron pe buc. Transport cu Poșta Română inclus în preț . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Head In Posted August 20 Author Share Posted August 20 Revine la vânzare cablul mai lung de 180 cm , preț nou - 80 ron În continuare valabile și cele două jumper cables între pedale , preț - 50 ron pe bucată Transport cu Poșta Română inclus în preț . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts