Cosu Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 voi aveti de gand sa faceti in fiecare an cate un topic cu moartea lui dimebag? ca mai exista un topic inainte de restructurarea forumului (care probabil a disparut pt ca nimeni nu s-a gandit sa creeze o ARHIVA cu posturile vechi) Cauta si vei gasi Explica-mi tu cum vezi "arhiva" si da-mi o modalitate de a stabili daca un thread este "arhivabil" sau nu si o sa luam in considerare asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 am cautat niste threaduri pt niste linkuri si nu le-am gasit de exemplu toate threadurile in care se puneau intrebari de genul: ce sa imi cumpar X sau Y si toate threadurile mai vechi de 6 luni (nu ne referim la anumite threaduri care sunt etern valabile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Rest in peace ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magnitude Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Cei cu mine ? nus mort! lol.Pai de moartea lui dimmebag am aflat chiar in anul mortii lui, era la ora de informatica cautam ceva despre Pantera...si ce sa vezi? pe o pagina neagra si o poza alb negru apare darell al meu si scrie o povestioara despre moarte lui.Asta e am ramas socat si ora aia iam repetat numele intruna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts