www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

discutam cu doi prieteni la bmn de meshuggah. unul din ei a spus ceva destul de interesant. ca aia baga deja pre multa matematica in ceea ce fac. e prea calculat totul, dincolo de stilul lor unic. se prea poate. totusi nu e singura trupa foarte calculata. ideea e urmatoarea. se prefera muzica foarte calculata apreciata in general de oameni care canta si mai putin de profani sau e mai buna aia cu mult feeling, cu iz de improvizatie?

Guest Johnny I
Posted

mie imi place o muzica cu mult feeling care sa nu prea aiba iz de improvizatie.... gen for the love of god de la vai.... asta e o improvizatie fara iz de improvizatie... genial....

Posted

sincer, mie imi plac la fel de mult(dar in feluri diferite,ma rog) si Meshuggah si Red Hot Chilli Peppers . si trupe gen Dillinger Escape Plan(a ascultat careva?) si trupe gen Blazzaj . pentru mine, nu prea conteaza cat timp s-a stat sa se calculeze cate masuri de 9/8 intra intre bridge si refren, ci doar daca ma gadila intr-un fel sau altul produsul final .

Posted

de ce nu?stiu tone de "roacari jegosi" pe care ii gadila enorm orice e dur si apasat . Meshuggah ii excita la culme, si nu ii prea intereseaza cat timp stau aia sa calculeze ca riful de la new millenium cyanide christ are 5 masuri de 23/8 + 1 masura de 13/8 = ...

Guest cdaugustin
Posted

Symbolic, cred ca nu ai dreptate. Intr-adevar cineva fara teorie muzicala poate sa aprecieze si sa ii placa o muzica foarte calculata (desigur nu o sa stie el ca notele care se canta is 242 pe 3874 dar o sa simta schimbarile de ritm si faptul ca totul suna curat si calculat).

My 0/4532453423452 pence :)

Posted

Combinarile de n luate cate k = n!/k!(n-k)!

Aranjamente de n luate cate k = n!/k!

sau ma rog, asa era acu fo 18 ani cand am terminat io liceu'

:) Da' ce te starnishi bre cu artimetica - vrei sa compui fo pesã d-aia de scrie mai sus? :)

Later edit: bah, nu-s sigur de ce am scris mai sus... da' asa imi aduc io aminte :)