AnalogSound Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Joi 7 iunie in Big Mamou va canta [O]aia Neagra, pretul biletului este de 6 RON, sunteti invitati cu totii in numar cat mai mare. PS: Acest concert va fii ultimul pe o perioada nedeterminata de timp, motivul: se va intra in studio pentru inregistrarea unui material, asa ca o sa treaca ceva timp pana cand o sa ne mai intalnim pe scena. PPS: Se va lasa iara cu bautura e de ajuns sa va uitati la semnatura ... nah ca am facut si rima
Elethan Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hai ca de ziua noastra incerc sa vin sa bem o bere.Daca nu pot sa ajung va urez de acum succes... nu stiu cum se nimereste mereu sa cada examen exact dupa ziua mea
ilun Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 bah da astea-s puse special, cantarea trecuta au fost sarbatoriti george si robi, acu voi doi, gabi si cristi
Burb Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 iar concert oaia neagra.....iar bem ...hai ma ce naiba ca murim prea repede cu voi
AnalogSound Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Lasa mister Burb ca murim de tineri dar in glorie
Squier Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cum domle bautura?BIG MAMOU nu este clubul acela de asceti unde se serveste doar limonada ? Vai BAFTA
Bobi Green Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 (edited) LA MULTI ANI Gabi! LA MULTI ANI Cristi! Edited June 7, 2007 by greenbongy
Elethan Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Thanks mate! hai ca ne vedem diseara sa vad dau de baut. Gabi, la multi ani frate!
AnalogSound Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Multam mult sunteti too kind Si tie la fel Cristi.
Burb Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 (edited) si o mica atentie ...sper sa va placa e inreg cu un tel deci nu prea se vede cine stie ce ..dar se aude ok p.s. pareri ceva? Bogdan- Tobe Robert-bass Gabi -chitara arm Burb- chitara arm/solo George-voce cei care nu au imagine sau sunet sa isi ia de pe net programul VLC filmulets_0043.mp4 Edited June 11, 2007 by Burb
Recommended Posts