tudoranu Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Boss GT6 nu cred ca mai are nevoie de prezentari...este adus din Germania acum un an jumatate este in stare perfecta de functionare si arata impecabil(nu are zgarieturi).Pretul este de 325 de euro nediscutabil pt ca , din pacate , in momentul asta am o situatie precara cu banutzii.Sunt din bucuresti si se poate proba la orice ora.
Jeanov Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 daca te intereseaza eu am la dispozitie pt scimburi si vandut asa: un mixer de 4 canale Behringer o chitara AriaPro Legend copie de strat un Amp de 33W Hohner Force Series si o chitara clasica Torella daca te intereseaza..................
Guest pukymotto Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Boss GT6 nu cred ca mai are nevoie de prezentari...este adus din Germania acum un an jumatate este in stare perfecta de functionare si arata impecabil(nu are zgarieturi).Pretul este de 325 de euro nediscutabil pt ca , din pacate , in momentul asta am o situatie precara cu banutzii.Sunt din bucuresti si se poate proba la orice ora. Salut mai e valabil anuntul? Dca da da un semn la cristian.pucheanu@gmail.com si poate facem targul.
Recommended Posts