www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Am un set de Fishman Fluence Modern, si vreau sa "construiesc" o chitara de 25.5 optimizata pentru cantabilitate(actiune joasa, buzz minim sustain maxim). Care mi-s optiunile?

Recommended Posts

Posted

Gasesti pe cineva la Cluj sa iti faca un wiring :) dar trebuie sa ai in vedere ca activele necesita spatiu de baterie - deci - ori o indesi in cavitatea potentiometrelor, ori iei o chitara cu active, care are deja cavitate pt baterie.

Sfatul meu: cauta o chitara buna cu active pe thomann, schimba-i dozele si voilla! 

Posted (edited)

Sau iei orice Ibby Prestige H-H de care-ți place, trem sau fără, cu uzură minimă de pe reverb și-i vâri electronica Fishmann și bateria pe-acolo pe lângă? Se mai găsesc și la prețuri okish modele non-RG/S uneori, like https://reverb.com/item/37567442-ibanez-sa2120fm-prestige (vezi că e prestige S.Korea nu Japan) dacă nu vrei ceva all too ibanez-y. Ăla din link are direct și mufă stereo (la EMG-uri trebuia, probabil și la fișmane) din câte știu.

Edited by apocapsile