Ionut Barbuelscu Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Salve, Am tot citit aici pe pagina diverse opinii pentru o solutie de lipit cordar, dar toate sunt pentru o situatie in care eu nu ma regasesc. Deci intreb si eu, ce as putea sa folosesc pentru aceasta mica crapatura de la cordar? Aracet, superglue, lipici de oase? Multumesc mult!
dani_rosu5 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Muhaha, superglue - adezivul preferat de marea masa a lutierilor 😂 (glumesc, nu o luati in serios) Cam orice adeziv modern e ok, conteaza sa patrunda adanc in crapatura si sa il strangi cat timp se intareste. Cleiul de oase e dificil de preparat deci nu recomand. Daca e o chitara ieftina, baga superglue, fara a da pe langa , cu corzile si pragusul scos. Problema vine de la faptul ca ai pragusul ridicat si a facut o parghie de toata frumusetea care a "cracit" canelura, ca sa zic in termeni de specialitate ^^ probabil si actionul e de nota 10 Din nou, daca ti-e draga chitaruca aia si e ceva de capul ei, du-o la un lutier
picnic Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Crapatura este sigur mai mare decat se vede in poze. Trebuie un adeziv mai bun (de ex Titebond) si ceva experienta in astfel de reparatii.
CiocanelBloodyCIocanel Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Gonna fail no matter what. Replace bridge.
Recommended Posts