vaxe Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 (edited) Pret: 500 Localitate: Bucuresti Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand urmatoarele piese: Gat M-HS (asa scrie pe el :)))))) cam uzat vine cu cheitele pe el si o menghina de blocare a corzilor: - 150 Ron Bridge GOTOH (un bridge in doua puncte cu finetuning-uri) + arcuri si gheara de prindere a arcurilor + maneta de tremolo: - 200 Ron Corp H -H (no name), vine cu "neck plate"-ul aferent, suruburi, butoanele de prindere curea si ... atat :))): - 100 Ron Potentiometru log., 500k, cu tija lunga, (scrie Gibson pe el si e nefolosit): - 50 Ron Poze mai jos, mai putin la body, dar revin daca va fi cazul ...! Preturile sunt negociabile, iar daca se ia tot pachetul, reducerea va fi cu adevarat consistenta :)))! Schimburi nu vreau in principiu, dar daca aveti de oferit un gat bun de tele cu 22 de taste, m-ati putea convinge cumva :))) Se pot vedea, testa, palpa, mirosi, etc., in Bucuresti. Pentru provincie, cine le vrea plateste (in avans) transportul. Pentru orice intrebari, neclaritati, caterinca (la subiect), sunt "pe felie", dar as prefera PM-ul sa nu poluam nici prea mult topicul ...! Cam asta ar fi! Spor si numai bine! Edited November 18, 2020 by vaxe
vaxe Posted November 22, 2020 Author Posted November 22, 2020 Repet: "Preturile sunt negociabile, iar daca se ia tot pachetul, reducerea va fi cu adevarat consistenta :)))!" Daca ceva va intereseaza, intrebati si/sau faceti o contraoferta! Nu costa nimic si nu se supara nimeni:))))!
vaxe Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 Nu avem nici un "diy"-st mai indraznet pe aici? Incercati doar! Nu se stie niciodata!
vaxe Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 Iata si corpul! Ce vreau sa adaug: gatul corpul si bridge-ul provin de la aceeasi chitara si pot fi livrate gata asamblate! Adica mai adaugi partea electrica (doze, pots, wiring) si e fata treaba! 400 ron:))))!
Jozsef Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Salut ,As fi interesat....din ce lemn e corpul?
vaxe Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 1 hour ago, Jozsef said: Salut ,As fi interesat....din ce lemn e corpul? Bai ... nu stiu si nici nu stiu cum sa aflu! Acum + 30 de ani nu am intrebat (de altfel, indiferent ce mi-ar fi spus, pentru mine tot aia era :)))))))!
Jozsef Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 13 hours ago, vaxe said: Bai ... nu stiu si nici nu stiu cum sa aflu! Acum + 30 de ani nu am intrebat (de altfel, indiferent ce mi-ar fi spus, pentru mine tot aia era :)))))))! Pentru un project ,Imi trebuia dar am gasit deja chitara completa. Bafta la vanzare
Jozsef Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Am O pedala Morley wah volume .... La Schimb+dferenta de la mine? 1
vaxe Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 45 minutes ago, Jozsef said: Am O pedala Morley wah volume .... La Schimb+dferenta de la min Bro', de ceva timp, bag numai cu procesor si direct in PA. Nu mai folosesc nici amp, nici pedale din pacate ... Multuu!
vaxe Posted November 22, 2021 Author Posted November 22, 2021 Update: Gat + corp = 200 RON (prefer sa le dau impreuna) Bridge Gotoh = 200 RON Pentru cine ia tot pachetul = 350 RON PS: La cele de mai sus se adauga transportul! Multuu!
vaxe Posted November 15, 2022 Author Posted November 15, 2022 Bridge-ul Gotoh se retrage de la vanzare momentan! Raman doar lemnele (gatul si corpul)! Multuu!
vaxe Posted February 18, 2023 Author Posted February 18, 2023 9 hours ago, Andreicut Adrian said: Buna, mai aveți corpul? Mulțumesc Va salut! Da, il mai avem:)!
Andreicut Adrian Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 As vrea să-l iau, aveți și placa și șuruburi pt neck? Ce preț?
vaxe Posted February 18, 2023 Author Posted February 18, 2023 8 minutes ago, Andreicut Adrian said: As vrea să-l iau, aveți și placa și șuruburi pt neck? Ce preț? 200 cu placa suruburi si gat! cu cheite cu tot!
Andreicut Adrian Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Ok, aveți un Nr de telefon sa va dau datele?
vaxe Posted February 18, 2023 Author Posted February 18, 2023 18 minutes ago, Andreicut Adrian said: Ok, aveți un Nr de telefon sa va dau datele? Da avem! Verificati PM va rog!
vaxe Posted February 18, 2023 Author Posted February 18, 2023 1 hour ago, Andreicut Adrian said: Mă puteți suna? Sigur, am minute nationale nelimitat in orice retea!
Recommended Posts