Pava Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 vrem sa ne footeti in gura sau sa tineti cu noi.. si... ape_si_valuri.mp3 Si_daka_totusi.mp3
Metabog Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Stii ca e marfa? E chill out asa. Dar please!!! Nu mai folosi internetisme in numele pieseleor. Spunei si tu "daca" nu "daka". Nu denota decat lipsa de atentie/ignoranta. Sunt mrf piesele, si inregistrate binisor. Vocea seamana putin cu Dan Bitman.
Guest radioman Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dar please!!! Nu mai folosi internetisme in numele pieseleor. Spunei si tu "daca" nu "daka". Nu denota decat lipsa de atentie/ignoranta. Sau denota un anumit target Rock on!!!
Pava Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 nu oameni buni, pur si simplu deformatie de messenger, scuze again
Pava Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 nu ne bate nimeni, nu ne bate nimeni, e normal, suntem buni
Radu i Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 (edited) suna bine. Intr-adevar vocea mi-aduce aminte de Bittman. Edited May 10, 2007 by Radu i
Metabog Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 (edited) Parca deranjeaza putin tobele, sunt date prea tare si parca au prea multe inalte (ar merge un EQ). Si chitara parca e putintel cam stridenta, dar imi dau seama ca piesa e cantata mrf. Doar o masterizare ar fi mers. In rest piesele imi plac foarte mult. Ar merge doar cateva tweakuri poate. Parca lipseste ceva, nu pot sa-mi dau seama chiar ce. Am ascultat din nou acum. Prima piesa e cam scurta, IMO, piesele sub 3 minute le asociez automat cu death metal sau prog rock cand e ceva mai narativ asa. Da o piesa de genul ala merge sa aiba cel putin 3 minute, ca sa aiba timp sa transmita ideea. Cred ca lu taicamiu i-ar place la nebunie piesele voastre sunt foarte "generatia liceeana din anii 70-80, romania". Edited May 10, 2007 by Metabog
bolly Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Parca deranjeaza putin tobele, sunt date prea tare si parca au prea multe inalte (ar merge un EQ). Si chitara parca e putintel cam stridenta, dar imi dau seama ca piesa e cantata mrf. Doar o masterizare ar fi mers. In rest piesele imi plac foarte mult. Ar merge doar cateva tweakuri poate. Parca lipseste ceva, nu pot sa-mi dau seama chiar ce. Am ascultat din nou acum. Prima piesa e cam scurta, IMO, piesele sub 3 minute le asociez automat cu death metal sau prog rock cand e ceva mai narativ asa. Da o piesa de genul ala merge sa aiba cel putin 3 minute, ca sa aiba timp sa transmita ideea. Cred ca lu taicamiu i-ar place la nebunie piesele voastre sunt foarte "generatia liceeana din anii 70-80, romania". bine bre;)
Metabog Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 valeleu, auzi generatia liceeana Pai i-am aratat-o pana la urma lu taicamiu si mi-a zis ca-i aduce aminte de Compact si cum canta piese de genul la gagici . Mie imi aduce aminte de Holograf, dupa cum am zis, dar nu e bine sa judeci o trupa dupa "cu ce seamana".
Pava Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Pai i-am aratat-o pana la urma lu taicamiu si mi-a zis ca-i aduce aminte de Compact si cum canta piese de genul la gagici . Mie imi aduce aminte de Holograf, dupa cum am zis, dar nu e bine sa judeci o trupa dupa "cu ce seamana". ce om rau e taicatu, omoara tinerele talente din fasa... :)
Recommended Posts