dire_straits Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 deci,folosesc un boss gt8 si un les paul,si atunci cand o bag in vreo statie si cant cu vreun distors,medii pe 1 inalte pe -2 - 2 cam asa si low -1 si 2.cam asa cant deobice.si se aude zgomot,cum ating celalte coarde cum ciocanesc sau misc chitara tot.ce sa fac?am incercat tot felu de setari.se aude tare cand frec corzile tot.:|
George M. Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 personal nu mi se pare ceva asa iesit din comun, pentru ca si mie mi se intampla lafel cu basul. incearca sa canti mai cu atentie
dire_straits Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 personal nu mi se pare ceva asa iesit din comun, pentru ca si mie mi se intampla lafel cu basul.incearca sa canti mai cu atentie da basistu cu care cant nu stiu cum si le regleaza de la chitara da am incercat mai multe setari si num merge :| nu stiu.
George M. Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 (edited) da basistu cu care cant nu stiu cum si le regleaza de la chitarada am incercat mai multe setari si num merge :| nu stiu. pai roaga-l pe el sa te ajute edit: el probabil canta cu potentiometrul de ton inchis si asta schimba ecuatia problemei Edited May 7, 2007 by Bassmann™
karpi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 (edited) deci,folosesc un boss gt8 si un les paul,si atunci cand o bag in vreo statie si cant cu vreun distors,medii pe 1 inalte pe -2 - 2 cam asa si low -1 si 2.cam asa cant deobice.si se aude zgomot,cum ating celalte coardecum ciocanesc sau misc chitara tot.ce sa fac?am incercat tot felu de setari.se aude tare cand frec corzile tot.:| nu le atinge si nu le freca daca nu trebuie cea mai mare arta este estomparea corzilor ce nu trebuie sa sune , asta se face cu palma , cu degetele ...nu ai voie sa misti mana caci se aude fashaitul . prima data trebuie sa inveti sa canti pe chitara acustica , cand poti sa canti curat pe acustica treci pe electric si te acomodezi cu estompatul apoi cu distors si inca o acomodare ca estompatul sa nu se auda !!( zgomotul( numai daca vrei tu , ca si element ce complecteaza ritmic executia unui pasaj ... o rezolvare ar fi sa pui un noise gate ce nu deschidew numai la semnale mai mari , cele lovite cu pana ( ciupite) , cu timpul dupa mai multe exercitii reduci pragul de la noise gate deoarece te limiteaza in executie ,( depinde ce canti) Edited May 8, 2007 by karpi
dire_straits Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 nu le atinge si nu le freca daca nu trebuie cea mai mare arta este estomparea corzilor ce nu trebuie sa sune , asta se face cu palma , cu degetele ...nu ai voie sa misti mana caci se aude fashaitul . prima data trebuie sa inveti sa canti pe chitara acustica , cand poti sa canti curat pe acustica treci pe electric si te acomodezi cu estompatul apoi cu distors si inca o acomodare ca estompatul sa nu se auda !!( zgomotul( numai daca vrei tu , ca si element ce complecteaza ritmic executia unui pasaj ... o rezolvare ar fi sa pui un noise gate ce nu deschidew numai la semnale mai mari , cele lovite cu pana ( ciupite) , cu timpul dupa mai multe exercitii reduci pragul de la noise gate deoarece te limiteaza in executie ,( depinde ce canti) da problema ii ca numa la mixere se aude asa la alte amplificatoare nu ;|
karpi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 (edited) da problema ii ca numa la mixere se aude asala alte amplificatoare nu ;| taie inaltele , caci mixerul functioneaza 20-20000Hz , universal ptr voce etc statia de chitara reda 70-5000Hz aceiasi problema si la inregistrarea facuta cu PC sau alte scule unde ai full range , trebuie limitata banda .. la Steve Vai si la Satriani de ex este super limitata pe medi inchise Edited May 8, 2007 by karpi
dire_straits Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 taie inaltele , caci mixerul functioneaza 20-20000Hz , universal ptr voce etc statia de chitara reda 70-5000Hz aceiasi problema si la inregistrarea facuta cu PC sau alte scule unde ai full range , trebuie limitata banda .. la Steve Vai si la Satriani de ex este super limitata pe medi inchise se pare ca problema a fost pamantarae :| nsuh de ce.
Recommended Posts