www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce-ati Face Daca.....

Recommended Posts

Guest omuletzu verde
Posted

Ce-ati face daca vi s-ar rupe un deget la mana stanga si nu mai puteti canta:v-ati apuca de alt instrument sau continuati tot pe chitara inversand mainile?(cu mana dreapta).

Eu mi-am sclintit degetul 3 de la mana stanga zilele trecute mai precis prima falanga,dar fara sa fie afectata incheietura.S-a umflat putin,aproape mi-a trecut.Asta a fost un cosmar,m-a obsedat tot timpul si m-a facut sa ma gandesc la tot felul de chestii

neplacute si de-asta v-am pus si aceasta intrebare.

Ati mai avut ceva probleme asemanatoare?

Guest EPSYLON_CURSE
Posted

Am avut dubla fractura la ambele maini, toate degetele scrantite si nu m-am gandit niciodata sa renunt.

Guest EPSYLON_CURSE
Posted
Am avut si eu un accident tampit si mi-am farmat degetu 3-4 de la stanga . Am facut tratament si e oarecum ok , singura chestie e ca la vitea mare daca fac ceva de genu 1-4-3-4 ma doare putin . Si cand se schimba vremea iarasi ma doare.

Eu daca mi s-ar rupe de tot vre-un deget m-as apuca de tobe .

Nasol... multa sanatate.

Guest Morgan
Posted (edited)

eu as incerca sa cant fara un deget, daca n-as reusi... m-as apuca de tobe sau de altceva care nu necesita toate degetele

Edited by Morgan
Guest dascalu'
Posted

eu mi-am rupt mana stanga chiar cu cateva zile inainte sa imi vina chitara si a trebuit sa astept sa se refaca timp in kre nu am putut decat sa ma uit la ea.a fost ingrozitore asteptarea :)

• 2 weeks later...
Posted
cant pana la ultimu deget man!!! :)

asta imi aduce aminte de niste reguli ale death-metalului(lol):

-mosh till you lose your feet

-mosh till you lose your arms

-TORSOMOSH :)

:)

Jerry Garcia canta cu un deget (sau doua??) taiat(e).

si sa nu uitam de tiganu ala care canta fara 2 degete "moarte". in cazu lu jerry garcia e de inteles, in 30 de ani de turnee peste turnee, se mai rupe un deget ceva :(