Guest omuletzu verde Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ce-ati face daca vi s-ar rupe un deget la mana stanga si nu mai puteti canta:v-ati apuca de alt instrument sau continuati tot pe chitara inversand mainile?(cu mana dreapta). Eu mi-am sclintit degetul 3 de la mana stanga zilele trecute mai precis prima falanga,dar fara sa fie afectata incheietura.S-a umflat putin,aproape mi-a trecut.Asta a fost un cosmar,m-a obsedat tot timpul si m-a facut sa ma gandesc la tot felul de chestii neplacute si de-asta v-am pus si aceasta intrebare. Ati mai avut ceva probleme asemanatoare?
Guest EPSYLON_CURSE Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Am avut dubla fractura la ambele maini, toate degetele scrantite si nu m-am gandit niciodata sa renunt.
Soulmaster Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Daca as avea o problema din asta probabil as canta cu mana stanga
denis_symbiotic Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 lol. Eu era sa o patesc si mai rau. M-am taiat din greseala la incheietura mainii stangi cu un satar de bucatarie si era sa imi tai tendoanele...dar am avut noroc...dupa 2sapt am putut sa cant din nou la ghitara.Si dupa 2 ani de cand s-a intamplat chestia asta inca mai am cateodata dureri cand cant, dar nu ma dau batut
Alex_Strat69 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Am avut si eu un accident tampit si mi-am farmat degetu 3-4 de la stanga . Am facut tratament si e oarecum ok , singura chestie e ca la vitea mare daca fac ceva de genu 1-4-3-4 ma doare putin . Si cand se schimba vremea iarasi ma doare. Eu daca mi s-ar rupe de tot vre-un deget m-as apuca de tobe .
Guest EPSYLON_CURSE Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Am avut si eu un accident tampit si mi-am farmat degetu 3-4 de la stanga . Am facut tratament si e oarecum ok , singura chestie e ca la vitea mare daca fac ceva de genu 1-4-3-4 ma doare putin . Si cand se schimba vremea iarasi ma doare. Eu daca mi s-ar rupe de tot vre-un deget m-as apuca de tobe . Nasol... multa sanatate.
hihi Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Eu daca mi s-ar rupe de tot vre-un deget m-as apuca de tobe . Asta as face si eu
Guest Morgan Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 (edited) eu as incerca sa cant fara un deget, daca n-as reusi... m-as apuca de tobe sau de altceva care nu necesita toate degetele Edited May 6, 2007 by Morgan
metalzone Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Bafta tuturor ce au dificultati in a canta . Nu cedati.
George M. Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 pe mine ma dor incheieturile (gleznele de la maini ) , mai fac o pauza, ma apuc iar... probleme cu care majoritatea basistilor se confrunta
Guest dascalu' Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 eu mi-am rupt mana stanga chiar cu cateva zile inainte sa imi vina chitara si a trebuit sa astept sa se refaca timp in kre nu am putut decat sa ma uit la ea.a fost ingrozitore asteptarea
StratMan Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 (edited) acum 2 ani am avut degetul inelar de stanga, rupt nasol si am suferit 2 operatii ca sa pot canta. daca era la mana dreapta nu-mi bateam capul. Edited May 7, 2007 by StratMan
Matei Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 pe mine ma dor incheieturile (gleznele de la maini ) , mai fac o pauza, ma apuc iar...probleme cu care majoritatea basistilor se confrunta Deci tu de fapt canti cu picioarele.
marduk Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 daca mi-as "strica" mina probabil as da cu vocea si as speria lumea mai tare... so pray my hands will be ok
Guest Sylviu Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 (edited) daca ai pasiune pt ceea ce faci nimic nu e imposibil dovada : http://www.youtube.com/watch?v=iavW6cD_js8...ted&search= Edited May 7, 2007 by Sylviu
Cursedone Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cant pana la ultimu deget man!!! asta imi aduce aminte de niste reguli ale death-metalului(lol): -mosh till you lose your feet -mosh till you lose your arms -TORSOMOSH Jerry Garcia canta cu un deget (sau doua??) taiat(e). si sa nu uitam de tiganu ala care canta fara 2 degete "moarte". in cazu lu jerry garcia e de inteles, in 30 de ani de turnee peste turnee, se mai rupe un deget ceva
Recommended Posts