otringal Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 (edited) Salutare domnilor! Doamnelor! M-am gandit ca poate va mai delectati cu ce prostii mai fac in ultima vreme, daca tot stam izolati Explorati tot ce va incanta sufletul pe canal, avem cover-uri, lectii, rant-uri, etc., dar atentie, s-ar putea sa nu fie pentru toata lumea #youhavebeenwarned Edited March 28, 2020 by otringal 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 Sa continuam seria, zic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted April 3, 2020 Author Share Posted April 3, 2020 Dar sa fie si cu 3 am zis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted April 4, 2020 Author Share Posted April 4, 2020 Sau na... partea a 4-a poate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted April 5, 2020 Author Share Posted April 5, 2020 Oare la S01E04 ce s-o mai intampla?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Poti sa incerci sa scoti piulita si apoi scobesti cu o dalta mica sau cu un dremel astfel incat sa nu mai frece cand strangi truss rod-ul. Poti sa adaugu 1 - 2 saibe inainte sa reinstalezi piulita, astfel tija actioneaza fara sa ajungi la capat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted April 5, 2020 Author Share Posted April 5, 2020 Salutare!!! Daca era a mea intram in ea rau de tot , dar la asta am lucrat fara consimtamantul proprietarului, i-a "furat-o" prietenul lui cu ajutorul neveste-sii si mi-au dat-o pe ascuns sa o repar pana la ziua lui deci nu mi-am permis sa fac niciun fel de modificare mai invaziva, am lasat totu' cum e de la mama lui, am scos doar jegul, rugina, reparat electronica, facut fret level si alte mici detalii Oricum frecatul ma deranja doar pe mine ca principiu, ca nu suport cand iese asa ceva din fabrica, el oricum nu o sa ajusteze niciodata chitara. I-am facut-o acum boboc dar o sa ajunga iar in paragina si n-o s-o mai cante inca 20 de ani de acu' in colo. E genul ala care se opreste din cantat dupa ce au "expirat" corzile Maine pun si episodul 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted April 7, 2020 Author Share Posted April 7, 2020 Cu putina intarziere, dar e aci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 siiiiiii ultima din seria asta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted June 22, 2020 Author Share Posted June 22, 2020 Habar n-am daca v-o interesa seria, io incerc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 Na cu episodu' 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 Sa-i dam si cu 3 zic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 Na sa fie, sa continuam da, chiar asta o sa scrie pe headstock doar ca arat prima parte a procesului, dar sloganul e iminent 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted June 30, 2020 Author Share Posted June 30, 2020 (edited) Ete o matza ah da si m-am dus dupa piese la posta Edited June 30, 2020 by otringal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted July 6, 2020 Author Share Posted July 6, 2020 La 6 deja incepe cu culori #eyecandy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted July 8, 2020 Author Share Posted July 8, 2020 La 7 deja e cu sublere, cu d-astea.. ca de.. ne apropiem de finito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted July 10, 2020 Author Share Posted July 10, 2020 Na ca se vede lumina de la capatu' tunelului.. adica o chitara 80's mega colorata glam care nu e nici pe departe sorcova ce va avea sa devina in urmatorul (si ultimul) episod din aceasta serie Ingioi!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted July 11, 2020 Author Share Posted July 11, 2020 Itaiiiiiii ca s-o terminat si asta ce sa faci acu... poate doar s-astepti urmatoarea cretinatate de-o s-o scot da' pana una alta, sorcova mea va place? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 Ete cam cum ma @#$^ pe mine cand incerc sa (re)invat un solo, cantec, pasaj, lick, etc. si cam cat de departe e fata de momentu' cand ma incumet sa-l trag in video si deja l-am cantat de sute (uneori chiar mii) de ori, ca sunt retard si atat imi ia Daca stie careva ce solo e si daca il mai si gaseste in varianta finala la mine pe canal dupa ce i-am facut cover cateva zile mai tarziu, ii dau o bere 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted July 14, 2020 Author Share Posted July 14, 2020 Itaaaa ca mai facui o dihanie, acu' pe carantina, ca de.. ce sa faci cand stai singur in casa?! #nofap 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted November 7, 2020 Author Share Posted November 7, 2020 (edited) Cand vine tombola jos la scara si te trezesti ca n-ai luat loz in plic... Edited November 7, 2020 by otringal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted November 13, 2020 Author Share Posted November 13, 2020 Amintiri din copularie zic... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted December 26, 2020 Author Share Posted December 26, 2020 Când bei prea mult de Sărbători... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Sa pastram colindele vii zic! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted January 1, 2021 Author Share Posted January 1, 2021 E cam greu colindu' ăsta, nush ce are... 🤪 zău! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 Vreț laiv?! No zâceți... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Salut, tu faci Six String Overdose? - daca da, e foarte fain! +1 sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted January 9, 2021 Author Share Posted January 9, 2021 Salut, dap! Eu sunt! Mersi mult de tot, welcome to the gang!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 On 02/01/2021 at 19:22, otringal said: Vreț laiv?! No zâceți... YES, definitely!!! :) Wanna see Deadpool practicing that Christmas thing live, poate pana in decembrie ii iese :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 pare cum ca are timp, dar vezi ca-i tantalau tipu', nu prea le are 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts