Silviu_i Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Salut, Recent am facut filmarea de mai jos, despre cum ne putem construi un pedalboard cu aspect profi, cu bani putini si materiale la indemana. Sper sa va fie de ajutor! Numai bine! https://youtu.be/lnST6hTjeGQ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Fain, da' mai mult ne-ai prezentat pedalele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted January 18, 2020 Author Share Posted January 18, 2020 Pai am postat la sectiunea de diy si minitehnicus, unde am presupus ca stie toata lumea cum se foloseste un firiz si o masina de gaurit, dar m-ar ajuta daca ai fi mai detaliat putin. Ce a lipsit. As vrea sa mai fac cateva videouri despre subiecte interesante, precum diagnosticarea statiilor pe lampi, biasare, etc. si n-as vrea sa omit chestii. Mersi de feedback! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Nu-i vorba că a lipsit, ci raportul dintre conținutul aferent titlului topicului și partea de pedale înclină mai mult spre pedale, care e un pic off topic. Bagă liniștit prezentările de care vorbeai, că forumul e un pic letargic în ultima vreme. Poate se mai animă discuțiile. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts