Edmond Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Pret: 1450 RON Localitate: Timisoara Contact: 0722217894 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Am facut niste upgrade-uri la studio, asadar punem la vanzare o parte din preampurile si compresoarele pe care le-am folosit cu succes ani de zile. TL Audio PA 2001 - Indigo series - 4 canale individuale de preamp pe lampa - 300 EU 2 x TL Audio VP 5051 - channel strip pe lampa ce contine preamp / compresie / gate / eq - 350 EU bucata 2 x TL Audio 5001 - 4 canale individuale de preamp pe lampa - unul e MK1. celalalt e MK 2 - 300 EU bucata TL Audio Fat Man MK1 - preamp / compresor pe lampa - 250 EU Joe Meek Six Q- channel strip ce contine preamp / compresie optica / eq - 300 EU Cred ca la toate TL Audio lampile de stoc au fost schimbate fie cu TAD 7025 highgrade, sau Tung-Sol 12AX7/ECC803S. Daca este cineva interesat sa le ia pe toate, le dau la 250 de EU bucata si ofer doua Motu 2408 + Motu PCI 324 gratuit. Preturile nu sunt negociabile, tinand cont ca sunt la mai putin de jumate din pretul de nou, la care se mai adauga si upgrade-urile cu lampi. Trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului, insa as prefera sa le dau in TM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edmond Posted February 16, 2020 Author Share Posted February 16, 2020 250 de euro bucata saptamana viitoare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Ciorocan Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 (edited) Salut ! Daca mai ai Motu 2408 MKII + PCI 324. Fa-mi o oferta de pret te rog ! Mersi Edited April 8, 2020 by Adi Ciorocan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts