Propriuzis Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Am început sa încât sa cant la chitara și vreau sa caut alți tineri talentați ca sa înființăm o formație. Tind sa precizez ca nu am făcut școala de muzică. Am înțeles că trebuie sa înființezi la OSIM SAU ONRC? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Pasul 1: Faceti o piesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 1 hour ago, Propriuzis said: Am început sa încât sa cant la chitara și vreau sa caut alți tineri talentați ca sa înființăm o formație. Tind sa precizez ca nu am făcut școala de muzică. Am înțeles că trebuie sa înființezi la OSIM SAU ONRC? Ce să înregistrați la OSIM? Vise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 1. 2. Nici 99.9% din membrii tuturor formatiilor pe care le asculti. 3. Nici vorba. Pe scurt, just go for it ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Propriuzis Posted September 20, 2019 Author Share Posted September 20, 2019 Nu am înțeles răspunsul tău. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Nu era un răspuns. Era o ironie. Omul ți-a zis (traduc pe înțelesul tău) că complet ridicol să întrebi unde înregistrezi ceva ce nu există. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Propriuzis Posted September 20, 2019 Author Share Posted September 20, 2019 "2.Nici 99.9% din membrii tuturor formatiilor pe care le asculti." Asta nu am înțeles. Eldrian,Ar trebui să fii mai clar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 13 minutes ago, Propriuzis said: "2.Nici 99.9% din membrii tuturor formatiilor pe care le asculti." Asta nu am înțeles. Eldrian,Ar trebui să fii mai clar. Era pentru randul 2 din postul tau: "Tind sa precizez ca nu am făcut școala de muzică. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Era pentru randul 2 din postul tau La asta m-am referit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts