IV MetalFoundry Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Pret: 800 Localitate: Bucuresti Contact: 0737242702 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand kit PC DAW din urmatoarele componente: CPU: Intel Xeon x5650 6 core 12 threads @ ~2.6GHz Placa de baza: Asus P6T Deluxe Ram: 12 GB Interfata Firewire: Texas Instruments pe PCI GPU: nVidia GTX 660 Detalii: Placa de baza are triplechannel (6 sloturi de ram) se pot instala multi rami pentru librarii de sunete. (procesorul suporta pana la 288 GB) Ca si performate pe aceasta configuratie, am tras la 64 buffer size 14 canale de tobe prin DAW monitoring cu pluginuri (gate, eq, compresie) pe toate canale + compresie pe buss si ceva reverb. La un moment dat am facut un mix de ~41 de canale la 64 buffer size cu cel putin un plugin pe fiecare canal. Astea toate in REAPER. Am rulat 5 sim-uri de chitari in paralel (S-Gear 2) tot la 64 buffer. Abia la al 6-lea am sesizat distorsiuni. Motivul vanzarii: Din pacate placa asta nu suporta upgrade la adaptoarele Thunderbolt 3. Am fost nevoit sa fac upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts