tudoranu Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Pret: 3000 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi D'angelico Premier Doublecut https://www.thomann.de/gb/dangelico_premier_dc_champagne.htm Upgrades: doze GFS Retrotron (70's Rickenbacker feel) si capacele de la potentiometre transparente . Set-up facut de Augustin (intonatie, fret dressing & leveling, nut tusq) Exceptand stiluri foarte agresive chitara se preteaza cam la orice fiind foarte versatila, mint condition, din primele serii care aveau QC-ul in US. Vine cu husa D'angelico foarte strasnica si dozele originale 1
marcianpetrescu Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 scuze... nu sunt chitarist, asa ca nu am de unde sa stiu subtilitati din astea... Mi-a atras atentia piesa aceea de metal care se afla intre "coarnele" din capatul grifului... acolo se prinde unul dintre capetele curelei/strap-ului chitarei ? daca e asa... e foarte ciudat... nu am mai vazut nicaieri asemenea solutie
Dicu Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 15 minutes ago, marcianpetrescu said: scuze... nu sunt chitarist, asa ca nu am de unde sa stiu subtilitati din astea... Mi-a atras atentia piesa aceea de metal care se afla intre "coarnele" din capatul grifului... acolo se prinde unul dintre capetele curelei/strap-ului chitarei ? daca e asa... e foarte ciudat... nu am mai vazut nicaieri asemenea solutie E ornamental...art deco
marcianpetrescu Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 9 minutes ago, Dicu said: E ornamental...art deco aha... ok... ma miram sa fie solutia pentru cureaua chitarei. nu e nici o poza cu spatele chitarei... si de aia am intrebat merci frumos
Recommended Posts