www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Patrick

basist stoner proiect Avalanche Street

Recommended Posts

Yo,

 

Suntem 3 bajeti ( 25 - 30something ani ), vrem sa reluam un proiect stoner pus pe hold de vreun an si avem nevoie de un basist. Avem sala, avem chef de cantat, avem iubire de dat si de primit.

Daca ai bas, esti familiar cu genul, esti disponibil 2 zile pe saptamana pt repetitii si iti surade ideea de a compune si canta live, da un semn. N-are rost sa scriu 300 de randuri, o sa las in descriere un album si daca esti interesat, vorbim mai multe in privat. Trupa se numeste Avalanche Street.

 

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. Sunt Alex, Oaza Baruh, îmi place foarte mult ceea ce faceți, suna extraordinar, sunt basist, am avut experiențe în trecut un proiect stoner, dar am trecut printr-o instabilitate mentală și a trebuit să renunț, colegii mei au obținut o eticheta importanta de la Go Down Records, cu formația A Forest Mighty Black. Am un instrument bun un bass, Guyatone, are mult groove, prefer un Precision clasic, american și un Ampeg dacă reușesc să strâng niste bani, pt mine claritatea sunetului e importanta, vreau sa pun putin piper in stilul vostru sa devină mai agresiv și mai bine construit. Ce faceți voi îmi place foarte mult, va iubesc. Voi de unde sunteți? Eu sunt Alexandru Stefan Bodea nume de artist, și 32 de ani, stau in Moldovița, Suceava, stau mai retras de societatea asta cred deteriorata. Pot să mă transfer, daca aveți în minte preocupări serioase, însă am nevoie de ajutor. Presupun că sunteți din București. Va las un nr de telefon 0767346390 Alex. Daca va interesează profilul meu atunci ne putem auzi la un sandwich :) discutam. O sa mai ascult o data albumul vostru. Cu bine, salutări!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.