Guest seraphx Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 (edited) eu deja ma pregatesc sa comand un bilet, abia astept sa-i vad, pe site scrie ca un bilet costa 8500 florints asta ar veni cam 115RON, mai sunt doritori ? poate ne strangem un grup ceva http://www.tex.hu/index.asp?page=event&IDevent=7113 Edited April 20, 2007 by seraphx
George M. Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 bineinteles ca ma sunt doritori daca avem bani, am sa ma duc cu colegii de trupa
LORD-C Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Exista un zvon conform caruia DT vor veni si pe la noi anu asta, ma simt nevoit sa nu comunic sursa zvonului, dar daca asa va fi, io voi avea orgasme intelectuale multiple.... sa speram ca nu-i doar un zvon...
John Petrecce Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Exista un zvon conform caruia DT vor veni si pe la noi anu asta, ma simt nevoit sa nu comunic sursa zvonului, dar daca asa va fi, io voi avea orgasme intelectuale multiple.... sa speram ca nu-i doar un zvon... Si cam prin ce luna zice zvonu ca ar veni?!
LORD-C Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Si cam prin ce luna zice zvonu ca ar veni?! sperand sa fi retinut corect... iunie-iulie... oricum azi m-am hotarat sa merg si la budapesta... vb lu seraphx, the more, the better... la urma urmei, daca zvonul cu .ro e doar zvon, macar sa nu-i pierd...
Guest Razvain Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Exista un zvon conform caruia DT vor veni si pe la noi anu asta, ma simt nevoit sa nu comunic sursa zvonului, dar daca asa va fi, io voi avea orgasme intelectuale multiple.... sa speram ca nu-i doar un zvon... Eu pe langa orgasmele intelectuale voi avea si orgasme spirituale. Sa speram doar ca va fi dupa 10 iulie, sa scap de bac-ul p****. Din cauza bacului nu pot merge nici la Budapesta. E chilipir biletul ... totusi, e Dream Theater :x
John Petrecce Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 sperand sa fi retinut corect... iunie-iulie... oricum azi m-am hotarat sa merg si la budapesta... vb lu seraphx, the more, the better... la urma urmei, daca zvonul cu .ro e doar zvon, macar sa nu-i pierd... Ok, Thanks! Nu trebuie sa-i ratam. Sper sa nu se intersecteze cu Maiden in Bulgaria ca eram pe cale sa merg.
Metabog Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 HOLY CRAP!! Zeii vor cobora din cer atat de aproape :) N-am cu cine sa ma duc din cta pentru ca aici toata lumea uraste DT... nu vreau sa ma duc singur, trebuie sa vina sa moara si altii .
Metabog Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ok eu pot sa ma duc am totul pregatit dar se pare ca nimeni din cati cunosc nu are bani de bilet si de mers pana acolo... :-( fffffffffffffffffffffffffffffffFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUU*************KKKK.... nu vreau sa ma duc singur la un concert DT tocmai in Budapesta.
Guest seraphx Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 eu ma duc cu fratemiu dar, am putea sa ne strangem un grup, ceva daca tot ne ducem pe taram maghiar , am vz ca si Ionut vrea sa mearga pai pan atunci poate stabilim ceva
Metabog Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Mahama cat poate sa coste. E 1 milion biletu de concert si aproape 6 milioane calatoria dus intors cu trenul...
Guest seraphx Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 eu m-am interesat si cred ca ma duc cu avion-ul, un bilet dus-intors e 1.600.000 lei nush cat ar costa din cta vezi si tu
Metabog Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Nush e posibil sa merg cu masina dar sunt inca nesigur, dar nimeni de-aici nu are chef de 2 zile de stat in mashina, si n-am chef sa merg singur. In fine... o sa vad. Sigur o sa vina si pe-aici pana la urma. Poate o sa ma duc la blind guardian.
Recommended Posts