Popular Post avatar2100 Posted May 28, 2019 Popular Post Posted May 28, 2019 Salutare, am terminat o noua chitara... construita integral de mana. Dozele sunt Gibson BB3 / BB2, corp si neck din mahon, fretboard din abanos cu insertii din scoica naturala. Lacul este nitrocelulozic cu metal flake, chitara cantareste 3.7kg. Pentru intrebari, va stau la dispozitie. Multumesc 13
apocapsile Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 (edited) Arată amazeballs, îmi place mult cum e sculptată și kudos și pentru cheițe, foarte inspirat. Din curiozitate, ce bridge/stoptail ai folosit ca marcă/model? Edited May 28, 2019 by apocapsile
avatar2100 Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 (edited) Multumesc pentru aprecieri. TonePros bridge, Kluson aluminium stop tailpiece, Sperzel tuners, Corian nut, tone vol vol, 24.75" scale, 12" radius, set neck cu long tenon, fretboard cu "ghost" binding. Deoarece lemnul are tendinta de a se contracta in timp iar capetele tastelor sa ramana descoperite, am folosit binding din abanons pentru ca marginile tastelor sa nu fie vizibile (au fost taiate mai scurt). Edited May 28, 2019 by avatar2100 1 1
barbarossa Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Foarte fain. Dar din punctul meu de vedere, strict estetic, as schimba in 2 controale, in line a-la super strat, varaianta asta cu 3 pe care o au esp-urile arata aiurea, si asa, si in linie toate 3.
avatar2100 Posted July 24, 2019 Author Posted July 24, 2019 Chitara a stralucit pe scena la propriu si figurat in mainile unui chitarist de exceptie, Alex Gavril #Oaie in deschiderea concertului Bon Jovi din Bucuresti. Sunt bucuros de fiecare data cand instrumentele construite de mine isi gasesc "sufletul pereche". 5
Recommended Posts