necu' Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 un topic aparte pentru cei din bacau..care sunteti..care nu sunteti..sa ne stim si noi intre noi..poate ne adunam vreodata..la o bauta..la o cantata..la o sueta..la o sparla...la ce vreti voi..asa ca cei care sunteti doritoti (si din Bacau) va rog nu ezitati sa va adresati....la discutii la pareri ..daca sunteti de acord, daca nu... bafta.
Catalin S. Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Salut ! Sunt cel putin 3 RGC-isti din Bacau pe RGC. Cauta cu "search" (vai ce pleonasm romano-englez am facut) dupa numele BRUMA, trupa de heavy din Bacau si o sa le afli ID-urile pentru ca acum chiar nu-mi vin in minte... Bafta !
necu' Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 (edited) mah da multi mai sunt.. Edited April 24, 2007 by necu'
Guest Koma Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 nu cred ca sunt multi din bacau... nici din piatra nu sunt multi. nu vreti sa ne unim? necu`, ce spui...?
Guest razvan_the mohawks Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 eu sunt din bacau ...cant la Bruma
Catalin S. Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Salut Razvane. Tu trebuie sa fi venit in trupa in locul lui Iuli. Mi-a povestit multe Ursu despre tine. Abia astept sa bem o bere impreuna, mai ales ca pe 15 mai avem cantare "comuna" la Iasi. Bafta !
Guest razvan_the mohawks Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 asa e . abia astept concertul ....ne vedem acolo la o bere
Guest domnul Rig Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Eu sunt originar din Bacau, dar viata merge inainte in Capitala.
necu' Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 (edited) oo lume noua..mah ar fi misto sa ne unim..dar sa gasim o ocazie..un punct de intersectie, un eveniment ceva..sau pur si simplu..ar fi frumos..eu mai astept sa mai vad care si cum ..deocamdata.. 2 din bacau..de-am fi macar 10 Edited April 26, 2007 by necu'
Guest razvan_the mohawks Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 sa ne unim sa facem ce? . .... .....cine stie? poate veniti la concert in zebra pe 5 mai . o sa cante niste trupe locale si inca cateva
Guest Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Mai exista trupa Scandal? Si Sictir? Astea nu sunt din Bacau?
Guest Koma Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 razvan, cum a spus necu`... deci sa ne intalnim la evenimente, cantari... piatra neamtu` e la doi pasi de bacau. si pentru ca suntem putini din fiecare oras, cred ca ar fi dragut sa schimbam vorbe si "pe viu" zic si eu...
Guest cooasha Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 mai, eu as fi de prin Bacau, da' la cate am eu pe cap acum, numai de intalniri nu am timp...some other time!!!
necu' Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 (edited) mda...bine mah..cine poate poate, cine nu, nu..sa facem ce? pt asta am deschis topicul asta..sa discutam sa satbilim etc etc etc....faza cu intalnitul e o idee...o propunere..daca aveti altele bagati ca nu va cenzureaza nimeni....inafara de unii care mai dau cu mucii in fasole..eeah..in fine. eu raman la propunerea mea..hai bafta..mc koma pt sustinerea "doctrinei".. Edited May 2, 2007 by necu'
Guest razvan_the mohawks Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 sictir nu mai canta...iar scandal s-au reunit de curand dar numai sunt toti membrii originali.canta prin craiova cred . cat despre topicul asta...sunt in totalitate de acord cu el sunt destui chitaristi prin bacau dar nush daca au toti conturi pe rgc...bine macar ca exista un loc unde sa mai vorbim .. e aiurea sa fim chitaristi din acelasi oras si sa nu stim unii de altii
Guest Koma Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 trupa cabra (bacau) va canta la seara folk (azi) in piatra. cine sunt si ce canta? merita?
Guest razvan_the mohawks Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 sa moara viviane daca stiu cine sunt. oricine ar fi merita o sansa sa fie ascultati.io nui cunosc desi sunt din bacau. desi nu ma omor dupa folk e bine sa se organizeze cat mai multe concerte, cu cat mai multe genuri.
Catalin S. Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 trupa cabra (bacau) va canta la seara folk (azi) in piatra. cine sunt si ce canta? merita? Cumva numele este inspirat dupa Chupa Cabra ?
Guest Koma Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 nu stiu. nici nu stiu sigur daca trupa se numeste Cabra poate am gresit o litera celor din Bacau: solistul are o voce minunata. m-a dat pe spate. la sfarsitul primului clip, veti auzi cum o ia lumea razna cand tipa solistul ce fain a fost!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=4r3qgOJc3GE soldier of fortune - foarte frumos cantata piesa, dar se aude cam prost http://www.youtube.com/watch?v=v41uacbcY5I child in time - la partea cu tipetele, toata lumea o lua razna super super http://www.youtube.com/watch?v=xrsMdbx-Lf4 imi cer scuze pentru calitatea filmuletelor, dar am telefon (si nu avion) a fost distractie... imi pare rau ca nu am stat pana la sfarsit, sa ii inregistrez si pe baietii nostri de la amurg (piatra neamt) petrecerea a fost deschisa de cativa dintre folkistii din piatra neamt. aici, un clip cu ei: http://www.youtube.com/watch?v=JnPoQQi58dg
Guest razvan_the mohawks Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 mai sa stii ca vocalulu ala de la cabra e de fapt vocalul de la Bruma. mai avea el un proiect cu niste baieti .dar e vocal la bruma full time
necu' Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 mai vin saptamanal trupe in subway..ar fi misto sa ne intalnim pe acolo..acuma sunt convins ca de multe ori am fost mai multi rgc-isti acolo in timpul unui concert..da nu ne stim..asa ca..ar fi cul..in continuare in crestere comunitatea bacauana..
Guest Preda Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Si eu tot de prin partile Bacaului provin, dar asa cum a spus si Rigoletto viata merge inaite in Bucuresti. Poate la vara o intalnire mai ampla in Bacau. Bineiteles si cu cei din Neamt. Sau poate in aici in capitala, ca tot se anunta niste evenimente deosebite in viitorul apropiat. Blind Guardian anybody?
necu' Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 (edited) a fost aseara in Subway un concert de jazz foarte tare in prezenta trupei SLANG daca nu ma insel..daca da scuze..asa am inteles ca se cheama din ce am vb cu un membru...da la ce galagie era..in fine..foarte tare.. Edited June 22, 2007 by necu'
Guest Macaret Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Si eu prezent de vreo 20 de ani in bacau ... ma bag in seama aici.
lars_andrew Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 uau! ... am dat întamplător peste topicul asta! foarte frumoasă încercare de adunare.. Presupun ca e prea târziu (mult prea ...) sa mă afirm și eu aici! Culmea ar fi sa îmi mai raspundă cineva, având în vedere vechimea topicului, dar hey... fingers crossed! Eu sunt Victor, dar toti prietenii imi spun Lars și sunt vinetic acilea la Bacau. Locuiesc aici de 7 ani. 1
Recommended Posts