arbitr_stefi Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Pret: 1600 RON Localitate: Reghin Contact: pm Link producator: godin Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vind chitara Godin Redline 2, fabricat in Canada , git rapid si comod. Pret 1600 ron dar accept si diferite schimburi. 1
apocapsile Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Să trăiești! Cu riscul de a fi indiscret, am două nelămuriri: 1. Ce doze/wiring are dânsa? Aia de bridge pare mai hoață / diferită 2. Care-i povestea pe spatele headstock-ului, finișul original e dat jos de la linie încolo și refinisat în ulei sau care ar fi motivul pentru dunga aia? Am văzut și la alte Redline 2-uri chestia asta și mă întreb de unde vine diferența aia de nuanță. 3. Frumos retușat
arbitr_stefi Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 Dozele originale au fost EMG-uri dar la mine a ajuns chitara fara ele- astea fiind no name iar la git pare finisajul diferit pentru ca lemnul este din doua bucati dar daca privesti instrumentul de aproape nu o sa vezi nici o diferenta de nuanta.
Recommended Posts