DraculVaDomni Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Salutare. De 2 zile am intalnit o problema la Audacity. Inregistrez un track, iar cand ii dau stop la inregistrare imi apare notificarea " Recorded audio was lost at the labeled locations. Possible causes: Other Applications are competing with Audacity for processor time. You are saving directly to a slow external storage device " (am sa pun si un print screen sa vedeti " Ideea e ca eu pana acum am folosit Audacity fara probleme, de 2 zile incoace tot probleme am cu el si nu pot sa inregistrez nimic fara sa am dropouts. La partea cu Other applications are competing with Audacity for processor time nu ar trebui sa fie probleme deoarece am un PC Amd FX6300 la 3.6ghz (6 nuclee), 8gb rami, si nu am nimic deschis decat DAW-ul. La partea cu " You are saving directly to a slow external storage device " Proiectele mele toate sunt salvate pe Desktop (Hardul C ) care este un SSD. Ma puteti ajuta ? Chiar ma tine din lucru treaba asta si nu pot sa inregistrez. Eventual daca stiti un DAW la fel de simplu ca Audacity si free (sunt sarac), mi-ar prinde bine. De preferat as vrea sa raman la Audacity chiar daca nu e cine stie ce program, eu am fost multumit de el pana au aparut probleme mentionate mai sus. Stima.
karpi Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 " advare " ... cu zecile ! fisiere " raport " catre serverele mama ale softurilor cu miile ... Programele " free" dar si cele cumparate aduc " advare " .. Instaleaza CCleaner si vezi cate fisiere "advare " ai dupa o iesire pe net ..acestea sunt numai cele " blande " cele adevarate nici nu le prea poti sterge din PC ...."spybot " gaseste si sterge unele dar poti strica "registri " daca nu stii/pricepi ce stergi . Malwarbytes mai gaseste cateva ,..etc ... .tu la 6 core si 8 G RAM ..NU AR TREBUI SA SIMTI .. Eu cred ca ai plin PC-ul cu "advare" etc .. la care antivirusul sare si controleaza ....trebuie sa pui ceva program ce vizualizeaza traficul acesta din background ..si alte proggrame ce merg in backround sa identifici ce consuma resursele .. Dar pare altceva ..ceva registry dat peste cap , alterati iar programul in biblioteca de ' error" are cateva ' propozitii STANDARD " nu arata descrie exact problema ... Altceva ..incearca sa dezinstalezi s sa reinstalezi Audacity cine stie ce intrare de Registry au stricat /acaparat aceste " adware " .sau cine stie ce "dll" au stricat aceste programe " curioase " . Asa ca ar fi bine sa " cureti " PC-ul si sa si reinstalezi Audacity .. Ideal ar fi sa Formatezi C:/ ..reinstalezi toate softurile si imediat faci un " backup -image " , cand vezi ca ceva te incetineste sau se pierd intrari in registri sau si dll-uri ,,,Format C:/ si reincarci " imaginea " in 10 minute Cauta pe net " Audacity Dropout " sau cu textul de " error " , pe forumuri si vei vedea ce fac cum fac altii .( daca aici pe "rgc." nu se gaseste cineva care stie cum si ce . 1
vektor Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 task manager deschis pe resource manager [performance] in timp ce lucrezi, sort by cpu, vezi cine consuma mult [daca nu e dupa cpu e dupa disk usage] 1
DraculVaDomni Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Multumesc tuturor pt. raspunsuri, pana la urma am trecut la Adobe Audition CC 2019. Merge frumos si se impaca bine cu interfata audio. Stima RGC!
Recommended Posts