Pava Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 (edited) M-am gandit si razgandit si-am hotarat intr-un final sa ma reapuc de cantat, de aceea caut sa ma alatur unei trupe ca solist vocal, preferabil rock, hardrock, mai putin stiluri "grele". Masa, invitatiile si dansul, fie aici, fie in PM. Multam. Edited November 22, 2018 by Pava
Lucarares Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Salut, te intereseaza trupa doar din Bucuresti ???
satira Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 On 22/11/2018 at 15:23, Pava said: M-am gandit si razgandit si-am hotarat intr-un final sa ma reapuc de cantat, de aceea caut sa ma alatur unei trupe ca solist vocal, preferabil rock, hardrock, mai putin stiluri "grele". Masa, invitatiile si dansul, fie aici, fie in PM. Multam. mai esti disponibil?
Milfseeker Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 On 25/01/2020 at 12:06, Pava said: A, doar Bucuresti, merci! Salut.Suntem o trupa din Ploiesti in cautare de vocalist. Ti-am citit anuntul. Suntem interesati. Daca si tu esti astept un mesaj la 0757896196.
AndreiGhetu Posted January 16 Posted January 16 salutare. Eu am o formatie de alternativ rock/ grunge si cu putine influente de punk. Iti dau instagramul meu ca sa luam legatura aandrei.ghetu. Cheers
Recommended Posts