Guest delphi Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Mi-am cumparat si eu un amp Marshall MG 15 DFX de la Thomann. Nu stiu daca am facut cea mai buna alegere dar eu sint multumit deocamdata de el. A mai avut cineva modelul asta ? http://www.thomann.de/gb/marshall_mg15dfx.htm astept pareri Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Nu stiu daca am facut cea mai buna alegere ... daca l-ai luat pentru acasa, zi-ne si ce anume nu-ti convine ... daca l-ai luat pentru repetitii, ai ales prost (puterea) mai bine zis, acu' ca l-ai luat, ce mai vrei? si io mi-am luat mg15 si n-am mai carait atata.... p-asta-l ai, cu asta defilezi ! baga mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Dar cat ar trebui sa fie de peternic pentru repetitii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Hai ca-i buna.\Omul a zis ca-i multumit. este foarte bun si pentru repetitii. Daca repetitiile sunt profi si toata lumea este bine organizata. Tobele se surdineaza la repetitii prin diverse metode. Unii prefera sa le amplifice chiar. Atunci 15W nu sunt suficienti. Dar nici o pereche de urechi. Dupa cativa ani ramai fara ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 daca l-ai luat pentru acasa, zi-ne si ce anume nu-ti convine ...daca l-ai luat pentru repetitii, ai ales prost (puterea) mai bine zis, acu' ca l-ai luat, ce mai vrei? si io mi-am luat mg15 si n-am mai carait atata.... p-asta-l ai, cu asta defilezi ! baga mare Combinatia letala: les paul + mg15 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jack Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Hai ca-i buna.\Omul a zis ca-i multumit. este foarte bun si pentru repetitii. Daca repetitiile sunt profi si toata lumea este bine organizata. Tobele se surdineaza la repetitii prin diverse metode. Unii prefera sa le amplifice chiar. Atunci 15W nu sunt suficienti. Dar nici o pereche de urechi. Dupa cativa ani ramai fara ele. Gicule, ia invata-ne si pe noi cum " se surdineaza " tobele, neaparat mai ieftin decat MG-ul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Combinatia letala: les paul + mg15 ? da, da musai LP de la Gr...an pentru tine, dar numai pentru tine, repet: Lethal mixture -> Gibson+Marshall multumit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Gicule, ia invata-ne si pe noi cum " se surdineaza " tobele, neaparat mai ieftin decat MG-ul! Le umpli cu burete, carpe... (nu prea mult ca nu mai suna), sau pui pe fete silencere (parca asa se cheama). da, da musai LP de la Gr...an pentru tine, dar numai pentru tine, repet: Lethal mixture -> Gibson+Marshall multumit? (gr.. cred ca este peste mymusia. la tepe.). Bafta, letalule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Gicule, ia invata-ne si pe noi cum " se surdineaza " tobele, neaparat mai ieftin decat MG-ul! Iti scoti din buzunar batista (dar ai grija sa fie curata) si o intinzi frumos pe premier. Daca vrei, poti sa pui si o patura sau o fata de masa. In toba mare bagi pernele din zestrea de la bunica. Sau cumperi de la un magazin de muzica (nu al tau ca nu ai) niste paduri de "surdinare". Capisci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts