CernoBill Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 am o chitara...Reghin Strat...foarte multumit de ea...pana la un moment dat cand am desfacut-o...sa vad ce are prin ea ...oricum trebuia sa-mi iau doze de middle si de neck...sa i le schimb (humbucker-u' din bridge era deja schimbat)... am dat jos pick-guard-u' de vreo doua ori or somethin'...la un moment dat...chitara nu mai suna, a dracu' ...bazaia enervant si atat...nici o nota...o bagam in calc si bazaia ca c**** ...oricat dadeam din corzi nu mai canta, frate! am facut rost de doua doze...de Squier...le-am montat...m-a ajutat taica-miu cu lipitu'...pana me'...sunt lipite corect...dar am aceeasi problema...pur si simplu nu canta sunt disperat pentru ca vroiam sa ma apuc sa cant cu un prieten...sa punem de-o trupa, ceva...chiar nu inteleg ce se intampla...ca io la altceva inafara de doze n-am umblat... please!help me!
George M. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ia o schema si verifica daca toate firele sunt puse ca in schema spor la treaba, sper sa-ti cante!
CernoBill Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 schema...m-am tot uitat p-aci pe forum da' n-am gasit o schema clara:(...uuuf...can somebody help me...?
Einar Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 fa rost de un ohmmetru(sau de orice multimetru) si verifica daca rezistenta de la jack la doze este infinita. Daca da, ai un fir dezlipit, sau jackul stricat.
Recommended Posts