www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[1 Aprilie] Gibson In Romania Prin Rgc.ro


Cosu
 Share

Recommended Posts

LATER EDIT:

 

Pentru cei ce nu s-au prins, va reamintim ca astazi este 1 APRILIE, ziua pacalelilor!

 

Nu exista nici un parteneriat cu My Musia, nu ne ocupam de 'adus' chitare si prin urmare nu e nimic de vandut. Ne cerem scuze celor care si-au facut sperante! Daca vreti sa cumparati Gibson faceti-o doar de la un dealer autorizat, sunt destule falsuri in libertate pe Internet si nu numai!

 

Multumim celor ce s-au prins dar mai ales multumim celor ce nu s-au prins si care ne-au adus zambetul pe buze.

 

Cu concursul nu am glumit ! Mai asteptati putin!

 

...sau, oricum, pe aproape! :) Suntem extrem de bucurosi sa va anuntam ca, dupa o perioada indelungata de negocieri, am ajuns la o intelegere de afaceri cu firma My Musia (http://www.mymusia.com/), un producator cu experienta in domeniul chitarelor de tip 'tribute'.

 

Asadar, incepand de astazi puteti achizitiona prin RGC.ro chitare Gibson My Musia la preturile de pe site-ul producatorului, practic neexistand costuri de transport international (pentru livrarea in tara se va calcula o taxa personalizata pentru transportul prin curier rapid si plata ramburs). Pentru comenzi sau pentru mai multe informatii, trimiteti un e-mail la adresa gibson@rgc.ro!

 

De asemenea, vom pune la bataie o chitara Gibson My Musia, modelul fiind la alegerea Dvs. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la concurs@rgc.ro in care sa ne spuneti cum site-ul RGC.ro v-a ajutat in cariera voastra muzicala - cea mai buna povestioara va fi publicata si autorul va fi premiat!

 

Pe langa aceasta, membrii cu statutul de veteran (peste 500 de post-uri) vor avea o reducere de 23.5% la orice model comandat in luna Aprilie.

 

La cat mai multe chitare!

-Echipa RGC.ro

 

PS:

nu uitati de intalnirea de la Timisoara de astazi

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.