Mr. Johnishere Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 (edited) Salutare, ma numesc Octavian, am 18 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 5 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de majoritatea comp. proprii mai este nevoie evident de vocal, basist si tobosar, asa ca oricine se simte ii astept cu drag mesajul de a dori sa facem ceva impreuna, dar Atentie printre acestea si multa seriozitate si implicare de asemenea in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Garage Rock, Rock tip anii '90. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu am ce sa zic mai mult, decat ca sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 . Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contaceze cat mai curand. Edited June 4, 2018 by Mr. Johnishere not complete
Stormrider Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Daca vrei sa faci trupa cu piesa proprii si crezi ca mai e loc de un ghitarist, PM me.
Negru\m/ Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 frate suna extrem de fain, eu sunt din ploiesti, vocalist, daca nu gasesti altceva contacteaza.ma, am si eu un anunt pus mai jos nasol o sa fie pt ca o sa ma angajez pe vara si o sa imi fie greu sa ne intalnim in caz de orice
Ionut Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Eu as putea fi chitara rithm? Si eu caut formatie,am putea canta impreuna la inceput pana mai gasim membri. Eu am 17 ani.
Recommended Posts