moises Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 cei care ati folosit velcro, cum l-ati lipit de pedalier si pedala, cu ce lipici?
dass101 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Prenadez (sau cum naiba s-o chema corect asta) Merge f bine
guitar88 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Prenadez (sau cum naiba s-o chema corect asta)Merge f bine Prelandez
guitar88 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Headshot Nu stiu de ce, dar pana acum mereu am folosit "prelandez" ... eh ... is mai analfabet de felu meu
moises Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 prelandez-prenadez.... care o fi, ideea e ca asta e! multumesc. mai mult mi-era de lipitul velcro de pedala. nu stiu de ce, aveam dubii de chestia asta cu lipici(gen prenadez)-metal. nu folosisem pana acum, de aici si intrebarea. mersi inca o data
s0rin Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 nu stiu daca se gaseste pe meleagurile mioritice , dar aici peste hotare exista velcro auto adeziv care are pe ambele parti un lipici extrem de puternic, si in plus si velcro-ul este mai puternic, ceva de genul acesta : http://www.adventure-motorcycling.co.uk/products/?product=34
moises Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Poxipol bine, dar dupa aia mai dai jos? sau numai bucatele? raman ceva urme pe pedala?
CulBoji Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 bine, dar dupa aia mai dai jos? sau numai bucatele? raman ceva urme pe pedala? Nush ca inca nu am incercat sa il dau jos si nush de ce as dorii sa il dau jos Am folosit Poxipol ca velcroul autoadeziv de la Rockcase tot se dezlipea de pe pedale.
moises Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Nush ca inca nu am incercat sa il dau jos si nush de ce as dorii sa il dau jos Am folosit Poxipol ca velcroul autoadeziv de la Rockcase tot se dezlipea de pe pedale. chestia cu datul jos e asa, pt unele situatii cand poate vrei sa vinzi ceva si cumparatorul e mai ofticos si...baga de vina ca e cu velcro. cred ca voi incerca pe pedala cu poxipol offtopic: cum merge echoparkul(culboji)...asta daca-l mai ai
CulBoji Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 offtopic: cum merge echoparkul(culboji)...asta daca-l mai ai Merge bine, ca sunet nu prea am nimica de comentat, destul de versatil, multe setari, foarte mijto functia de tap. Singura chestie najpa ii ca nu poti salva nijte preseturi iar live nu poti controla foarte bine functia de tap si mi se intampla uneori sa fie delayul setat la timpi aiurea
Recommended Posts