Dementhor Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 eu stiu fete...care nu se lasa pana nu le canti ceva sepultura ....adica in general ceva mai argresiv.....ciudat ca mie astia de la sepultura nu prea imi plac .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Eu sunt o rockeritza soft care asculta rhcp,incubus,u2,iar metallica pur si simplu nu-s pe gustu meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Legat de fete si Sepultura, cred ca are Adi o poveste interesanta de impartasit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Legat de fete si Sepultura, cred ca are Adi o poveste interesanta de impartasit <{POST_SNAPBACK}> Nu in public... Citesc si minori thread-ul asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Eu sunt o rockeritza soft care asculta rhcp,incubus,u2,iar metallica pur si simplu nu-s pe gustu meu. ...chiar ca soft eu unul am crescut cu rockul in casa...heavy metal ...asa ca nu ma pot plange....dar eu cred ca ar trebui sa incerci si altceva....mai sunt atatea trupe...imposibil sa nu iti mai placa niciuna ....trebuie sa descoperi "adevarata fata a rockului"(cum spunea cineva o data) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ce sa fac daca n-am frati care sa ma "invete" adevaratul rock.eu sunt o fire destul de deschisa la nou,insa acu trec prin faza incubus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Nu stiu daca s-a mai postat, dar... Extreme - More Than Words. Eu nu am dat niciodata gres cu ea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Oamenii chiar folosesc chitara ca pe un aspirator de gagici.. nobil.. adevarul e ca cu bassul nu prea am spor pe partea asta, tot chitara e buna de o vraja. Fie ele si rockerite, publicul nemuzical nu prea apreciaza un solo de bass ca unul de chitara.. O sa ma gandesc la niste piese si am sa postez. PS: more than words a functionat si pt mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 don't cry merge ca uns (cred ca s-a mai spus dar trebuie sa va intre bine in cap asta ) wild thing varianta burb (cu un vers schimbat in - so suck it to me one time ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Pantera - Cemetery Gates, chitara rece. Merge bine. Da... ce o ardem aiurea, ca pana la urma, tot Nothing Else Matters, si un cantec bashit cu 4 acorduri, sunt cele mai tari Si... cam toate melodiile de pe albumele, Pride Of Glory, si Book Of Shadows, alu` nenea Zakk Wylde . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Hihi ce parere dubioasa trebuie sa ai tu despre fete daca le poti vraji doar cu doua zdranganeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 daca vreti sa "fermecati" o fata, cantatii July Morning-Uriah Heep si cred ca va fii foarte impresionata!!oricum eu cred ca depinde mult carui fel de fata ii cantati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Pantera - Cemetery Gates, chitara rece. Merge bine. Da... ce o ardem aiurea, ca pana la urma, tot Nothing Else Matters, si un cantec bashit cu 4 acorduri, sunt cele mai tari Si... cam toate melodiile de pe albumele, Pride Of Glory, si Book Of Shadows, alu` nenea Zakk Wylde . <{POST_SNAPBACK}> Daca ai vreo varianta buna pt o singura chitara de la cemetery gates, da-mi si mie tabul sau partitura sau o inregistrare cu tine ca ne descurcam. Noi neam chinuit sa facem in format original, da era cam greu cu schimbatu de la clean la distortion, multe pasaje etc etc.. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 fluffyone, nu te inteleg. Cum adica... asa e melodia, are 2 parti. Clean si Distors. Nu exista parte pentru 1 chitara, eventual ai putea sa bagi basul cu distors, pentru chitara sa faca solo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Cemetery gates este construita pt o singura chitara. Sunt 2 chitare doar pe solo-uri. Se poate canta relaxat doar cu un bas ( fara distorsiune ) pe fundal la solo. Noi ( formatia hb ) ne-am hotarat sa nu o cantam pt ca unul din chitaristi nu prea are ce face mult timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Bai.. melodia are 3 chitari pe partile de solo, eu bagam compresie pe bass si suna ok, dar ii lipseste ceva.. plus ca intr-oul clar nu se poate face pe 1 sg chitara, indiferent cat de tenace as fi pe bass.. Sunt deschis oricaror recomandari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Hihi ce parere dubioasa trebuie sa ai tu despre fete daca le poti vraji doar cu doua zdranganeli <{POST_SNAPBACK}> Cosu, din 4 acorduri poti face un cantec chiar marfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Fluffyone, daca vrei sa-ti iasa exact ca pe inregistrare te pacalesti singur. Pantera se descurca de minune live cu o singura chitara la melodia asta. Eu spun ca a fost construita pt o singura chitara din cauza ca Pantera au un singur chitarist, faptul ca pe inregistrare se suprapun mai multe in anumite locuri n-are a face. Orice formatie inregistreaza mai multe instrumente. Daca vreti sa faceti cover la asta solutia e sa o cantati cum o canta pantera live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Pai dati-mi si mie versiunea live ca la prima cautare n-am gasit pe dc.. cine e amabil, sa mi-o trimita pe mail: vladpick@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest decide Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 cum dumnezeu???adica ce klumea ar fi sa mi se cante metallica!!!(eventual sub geam )orice dela ei dar nu wiskey in the jar(asa daca nu suntem beti crita ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Hihi ce parere dubioasa trebuie sa ai tu despre fete daca le poti vraji doar cu doua zdranganeli 8111[/snapback] Cam asa ceva. Apropos, femeile dezbracate nu au extensia jpg daca vreti sa "fermecati" o fata, cantatii July Morning-Uriah Heep si cred ca va fii foarte impresionata!!oricum eu cred ca depinde mult carui fel de fata ii cantati... 8117[/snapback] Te contrazici singura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Hmm...cum adica ma contrazic,ca nu inteleg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Cred ca ar merge sa-i cantam cam orice mai soft Pentru ca in general nu prea am vazut decat foarte putine fete care sa aiba vreo tangenta cu chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Cred ca ar merge sa-i cantam cam orice mai soft Pentru ca in general nu prea am vazut decat foarte putine fete care sa aiba vreo tangenta cu chitara 15970[/snapback] Hm..felu in care ai zis-o denota ca ai impresia ca noi suntem atat de neputincioase in fata barbatilor eh..e adev ca nu foarte multe fete de apuca de chitara pt ca am realizat ca ne este mult mai greu sa invatam,avem destule piedici..dar lasa nu cred ca eu sau marina ne vom lasa prea curand d chitara..u will defintly here from us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Da,poate intr-un fel ai si tu drepate ca multe fete nu se pricep si asta pt ca ele intalnesc multe piedici,iti spun in cunostiinta de cauza... Asta nu inseamna ca sunt niste necunoscatoare care nu stiu nimic despre chitara,paote fetele stiu multe,dar nu arata Eu voi continua sa cant,asa cum ma pricep eu,bine,prost!! Si inca un lucru: NU subestimati fetele! Sper ca nu am fost prea offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 si care anume ar fi piedicile,mai fetelor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 si care anume ar fi piedicile,mai fetelor? 15987[/snapback] pai ... in primul rand ... aoleoooo scuze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Prietena mea a refuzat sa-si taie unghiile, in consecinta nu a mai primit lectii de la mine.. Apoi, am o colega de liceu care detine un ESP si nu ii e frica sa-l foloseasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Hai nu fiti rai, ca nu merita.. fetelor n-am vrut sa sune urat pe bune. Am zis doar un adevar general Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 E adevarat ca multe fete nu reusesc si iti spun ca piedici sunt eu am intalnit,mai ales cu cel care ma invata(nu dau nume),dar cu fetele se purta ca un misogin,iar cu baietii se purta super,adica era o diferenta clara care pe mine m-a deranjat!! Iar ce ai spus despre unghii e chiar haios cine vrea sa canta totusi renunta la fleacuri de astea Si oricum nu unghiile sunt problema!Eu am cantat si cu unghiile mai mari si nu a fost chiar asa d rau Eu nu mai spun nimic,gata,am incheiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts