Eldrian Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 @Junk_Yard : Dozele sunt de Jazz, grifful, corpul este Jazz @Bassmann : Lemmy Kilmnister (Motorhead) are un Rickenbacker (facut pe comanda cred) cu 3 doze (Am vazut acum muuult timp intr-o poza) . Umbla pe fan-site-urile lui si vezi in ce concert a cintat cu Rick-ul. Asa iti faci o idee despre cum ar putea suna un bass cu 3 doze. Jazz-ul imi aduce aminte de chitarile sovietice (Aelita , daca nu ma insel) cu cite 4 doze single-coil ... Pentru cei cu imaginatie si cunostinte de fizica, faceti o corelare distanta fata de bridge - doza si va dati seama cam cum ar trebui sa sune, cit ar trebui sa bage la medii, inalte...
Guest norby77 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 acuma vad primadarta un Fender care nu are forma de Stratocaster, arata fain dar sunt cuzios cum suna
hihi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 acuma vad primadarta un Fender care nu are forma de Stratocaster, arata fain dar sunt cuzios cum suna Dar de ce are forma ? De jackson ?
George M. Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ce vrei ma, e tipic fender, toate fenderurile arata cam lafel, toate jacksonurile (si chitara si bas) toate reghinurile suna lafel
Eldrian Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 toate reghinurile suna lafel Ramii la subiect si, btw, ineca-te-ai cu limba. Si nu, nu toate Fenderele arata cam "lafel" . Jazz bass este altceva fata de Dimension Bass, care este altceva fata de Zone Bass, care este altceva fata de Precision Bass, care este altceva fata de Mustang Bass... mai vrei ? Doua coarne si un fund rotund, asta nu inseamna ca este Fender. Iar daca stau sa ma gindesc mai bine, care este povestea chitarii Stratocaster ? Corpul a fost inspirat din Precision Bass, ce aparuse in 1951 ? ...
Recommended Posts