Emanuel R. Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 In ultima vreme am tot cautat un footswitch pentru batranul meu combo dar nu am reusit sa gasesc unul original. Este vorba despre un combo hibrid, Hughes and Kettner Attax 100wp. Am apelat la un tip care mestereste efecte de chitara si a spus ca imi poate face un footswitch pentru amp, a reusit sa gasesca o schema etc. Toate bune si frumoase pana cand a ajuns switch-ul si am constatat ca are o mufa Midi pe el, legatura cu ampul (stageboard input) fiind facuta prin cablu midi, intrare pe care eu nu o am pe amp. Cu siguranta mesterul a gasit schema unui alt combo care implica o connexiune midi pentru "stageboard". Am atasat mai jos poze cu inputul ampului meu, pentru footswitch. Poate imi spune cineva ce mufa este aia si ce tip de cablu imi trebuie. Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 2 hours ago, Emanuel R. said: are o mufa Midi Mufa e DIN 5, MIDI e unul dintre semnalele ce poate trece prin ea. Conectorul căutat e tot DIN, dar cu 6 pini: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emanuel R. Posted November 30, 2017 Author Share Posted November 30, 2017 Merci pentru replay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts