www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Mr. Johnishere

Chitarist Caut Trupa Sau Membrii De Trupa In Buc

Recommended Posts

Salutare, ma numesc Octavian, am 18 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de 

infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! :)  :rulez::drunk: 

O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un facebook: octavian nicolae . Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand. 

Edited by Mr. Johnishere

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt eu interesat.Nup eu in mod direct nu am experienta vocala dar timp de 2 ani am c-am exersat, cicit si incercat sa cunosc si sa imi construiesc o voce buna puternica si foarte potrivita genului de rock, heavy metal si grunge.Dupa 2 ani in momentul de fata consider ca am o voce buna si acest proiect imi da posibilitatea sa incerc sa arat ce pot.Te voi contacta si pe facebook m-ai tarziu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.