www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Inregistrarea Cu Guitar Rig

Recommended Posts

Guest Distorsed
Posted (edited)

Cum fac sa inregistrez si efectele cu guitar rig??..ca tot ce am reusit e sa inregistrez doar ceea ce cant pe clean

Edited by Distorsed
Guest Wierdguy
Posted

Pai instalezi un program gen cubase, sau ceva pentru inregistrari(in afara de adobe audition) si folosesti guitar rig ca plugin vst. Inregistrezi clean, apoi pui Fxpeste track si ar trebui sa te satisfaca.

Guest Distorsed
Posted (edited)
Pai instalezi un program gen cubase, sau ceva pentru inregistrari(in afara de adobe audition) si folosesti guitar rig ca plugin vst. Inregistrezi clean, apoi pui Fxpeste track si ar trebui sa te satisfaca.

Goldwave e bun???

Edited by Distorsed
Guest Chiperion
Posted

Nu cred. Cauta pe Google (ad-litteram) "free VST host download" si ia ceva de-acolo, sau ia si tu, stiu eu, un Cubase, un Tracktion, un Adobe Audition...

Guest Wierdguy
Posted
Nu cred. Cauta pe Google (ad-litteram) "free VST host download" si ia ceva de-acolo, sau ia si tu, stiu eu, un Cubase, un Tracktion, un Adobe Audition...

la audition e greu sa`i pui pluginurile. Eu nu am reusit sa`l mituiesc, asa ca am apelat la cubase. Ti`l recomand cu toata caldura.(seamana, techinic vorbind cu audition, dar maire si nsih chestii in plus)

Guest Distorsed
Posted

oke..cubase va fi...btw..am incercat cu Goldwave shi nu merge