Killahead Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Zilele trecute am intrat pe pagina firmei Hughes&Kettner deoarece am vrut sa ma informez asupra produselor. Eram foarte curios sa vad ce mai au in program in afara de noua mea achizite, un Combo Matrix (care mi-a fost recomandat de catre 2 dintre colegii mei de grupa, ambii angajati la H&K). Dar nu despre asta e vorba. Am gasit acolo ceva super, un screensaver cu ceas (reprezentand celebrul Tubeclock) care arata foarte misto si pe care vi-l recomad si voua. Linkul este acesta: http://www.hughes-and-kettner.com/products...prod&id=113 Screenshotul e facut pe computerul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Super tare Toni, ii poti intreba pe colegii tai daca recomanda Edition Tube 20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 Da Adi, am notat, maine ii intreb. Despre Tubeclock mi-au spus ca este un ceas veritabil si functional facut din tubes/lampi si ca pretul e undeva intre 200-300 de euro. Se face custom si se poate monta in orice statie, dar mai ales in headuri. E clar ca nu prea are succes la vanzari, nu sunt prea multi cei ce isi permit "jucaria" asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladxus Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 ...in afara de noua mea achizite, un Combo Matrix (care mi-a fost recomandat de catre 2 dintre colegii mei de grupa, ambii angajati la H&K)... Chiar tu mi l-ai recomandat la un moment dat. Welcome to the club Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 Stiam ca ti-am recomandat atunci pe acela, dar nu mai stiam exact ce model era. Chiar, esti la fel de multumit de el ca atunci cand l-ai luat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladxus Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Stiam ca ti-am recomandat atunci pe acela, dar nu mai stiam exact ce model era. Chiar, esti la fel de multumit de el ca atunci cand l-ai luat? Din pacate nu cant prea des pe el, dar da, sunt foarte multumit. Singurul lucru care m-a mirat este ca pe al meu scrie made in China. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 cool screen saver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 ...pe al meu scrie made in China. Asta e, ai pierdut banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 18, 2007 Author Share Posted March 18, 2007 cool screen saver Si mie imi place mult si macar e si util. Si asa nu aveam ceas in camera Eu nu folosesc screensavers, dar asta e ceva mai deosebit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 pana la urma ce face chestia asta..?ca sunt cam nedumerit...vad pe acolo niste knoburi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Hah ! Eu am uul care functioneaza ! (Ceas pe lampi). E rusesc, si lumineaza, si a fost al bunicului meu Este uber-cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts