freelancer Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 (edited) @ midnight rider: sa n-ai impresia ca sunt un confident al lui grosu... ai dreptate, nu cristi avea chitara si e bine ca mi-ai reamintit, asa e, el avea atunci un ibanez, grosmann avea basistul...un bass negru si mi-ai spus ca astea-s cele mai ieftine chinezarii care ne-au infestat piata. si eu ti-am raspuns ca asa o fi dar basistul n-a avut bani de mai mult si ca acel bass, la banii aia suna foarte bine. ca dovada ca si acum il foloseste dupa aproape un an. si ca sa fiu sincer a tot avut de furca cu el pe la potentiometre si mufa, dar inca suna bine... Edited May 31, 2007 by freelancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 @ midnight rider: sa n-ai impresia ca sunt un confident al lui grosu... ai dreptate, nu cristi avea chitara si e bine ca mi-ai reamintit, asa e, el avea atunci un ibanez, grosmann avea basistul...un bass negru si mi-ai spus ca astea-s cele mai ieftine chinezarii care ne-au infestat piata. si eu ti-am raspuns ca asa o fi dar basistul n-a avut bani de mai mult si ca acel bass, la banii aia suna foarte bine. ca dovada ca si acum il foloseste dupa aproape un an. si ca sa fiu sincer a tot avut de furca cu el pe la potentiometre si mufa, dar inca suna bine...@razvan alexandru: ai dreptate in tot ceea ce spui, dar ca sa nu ne tot pasam chestia asta de la unul la altul, pe bune, te invit la mine sa incerci chitara si sa spui dupa aceea cum ti se pare... Corect exact asa a fost,si eu am adaugat ca aceste chinezarii ieftine suna MUUULT peste pretul lor,am spus asta despre chitarile lui Grosu intotdeauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 (edited) e ok. ma bucur ca ne-am lamurit si revin la parerea mea anterioara despre tine, anume ca esti un om corect si echilibrat. Ai facut din nou dovada acestui fapt. Mersi... @razvan alexandru: ai dreptate in tot ceea ce spui, dar ca sa nu ne tot pasam chestia asta de la unul la altul, pe bune, te invit la mine sa incerci chitara si sa spui dupa aceea cum ti se pare... Edited May 31, 2007 by freelancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 ... revin la parerea mea anterioara despre tine, anume ca esti un om corect si echilibrat. Ai facut din nou dovada acestui fapt. s-o frecam cu periutaaaaaaaaaaaaa...... Rares, shefu, aveti o scama pe rever. Pot sa v(-o)a curatz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts