• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
xdd

Recomandare chitara electrica incepator

2 posts in this topic

Salut!
As dori sa-mi cumpar o chitara electrica si sunt cam incepator in toata treaba asta. Cred ca un set ar fi cel mai bun pentru cineva ca mine, nu am deloc experienta cu instrumentele muzicale. Bugetul meu este de 500 lei (maxim 550).

Ce imi recomandati?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Cam jale să iei set în banii ăștia. Îți recomand să iei un prieten mai experimentat din Iași, adaugi o bere la 550 și îl pui pe el să-ți caute și probeze ceva second sau nou. Dar mai bine-ai investi într-o acustică (tot aleasă de un prieten) și niște cursuri dacă zici că ești cu totul nepătat :) . Sau împrumuți de undeva o chitară și mergi la ceva cursuri, vezi dacă-ți place efectiv să înveți și te descurci. De 550 nu-ți iei nici măcar o chitară electrică decentă (nouă), ce să mai vorbim de set.

https://www.olx.ro/oferta/vand-chitara-yamaha-tourgear-si-amplificator-ID8SB8z.html#9b4c099907 - asta pare singura opțiune de pack pe care ai puitea s-o încerci, dacă chiar asta vrei. Nu știu cât de ok e, ar trebui să mergi cu cineva care se pricepe s-o vezi, poate te aranjează.

Edited by apocapsile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.