xdd Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Salut! As dori sa-mi cumpar o chitara electrica si sunt cam incepator in toata treaba asta. Cred ca un set ar fi cel mai bun pentru cineva ca mine, nu am deloc experienta cu instrumentele muzicale. Bugetul meu este de 500 lei (maxim 550). Ce imi recomandati?
apocapsile Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Cam jale să iei set în banii ăștia. Îți recomand să iei un prieten mai experimentat din Iași, adaugi o bere la 550 și îl pui pe el să-ți caute și probeze ceva second sau nou. Dar mai bine-ai investi într-o acustică (tot aleasă de un prieten) și niște cursuri dacă zici că ești cu totul nepătat . Sau împrumuți de undeva o chitară și mergi la ceva cursuri, vezi dacă-ți place efectiv să înveți și te descurci. De 550 nu-ți iei nici măcar o chitară electrică decentă (nouă), ce să mai vorbim de set. https://www.olx.ro/oferta/vand-chitara-yamaha-tourgear-si-amplificator-ID8SB8z.html#9b4c099907 - asta pare singura opțiune de pack pe care ai puitea s-o încerci, dacă chiar asta vrei. Nu știu cât de ok e, ar trebui să mergi cu cineva care se pricepe s-o vezi, poate te aranjează. Edited August 10, 2017 by apocapsile
Recommended Posts