stely Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Salut, Sunt chitarist de ceva vreme. Ultima vreme mai mult prin corporatii. Caut trupa cu care sa ajung sa mi se ridice parul de pe mine in fata unui public. Stilul? Conteaza mai putin, rock & roll sa fie. 1
iulia_i Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Buna, eu sunt solista. daca gasesti restul, include-ma si pe mine la auditii.:) sunt deschisa si la colaborari de tip acustic - chitara, voce daca te-ar interesa...
CosminBarbieru Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Salut . Include-ma si pe mine la auditii pentru solist ^.^ Imi place mult rock n roll-ul .
Ender Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Salut, Suntem un proiect de rock instrumental, cautam inca un chitarist, intrucat chitaristul actual, desi foarte talentat, din motive de timp limitat, nu poate ajunge la repetitii. Avem compozitii proprii si suntem extrem de deschisi la a compune impreuna. Ca varsta, suntem in intervalul 20-35, foarte tineri ca spirit si prieteni toti, repetam regulat, minim o data pe saptamana. Daca te intereseaza, te rog da un semn. De asemenea, suntem deschisi si de o voce buna, daca sunt interesati. Multumesc, Ciprian 0743 082 840
Recommended Posts