www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CosminBarbieru

Newcomers
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Ploiesti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CosminBarbieru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut. Caut tobosar care sa fie din Ploiesti pentru intregirea unei trupe de coveruri (de blues,jazz, pop etc). Eu cant vocal si mai am alaturi un pianist si un chitarist. Avem intre 20 si 25 de ani :) Daca este cineva interesat, contactati-ma. Multumesc frumos !
  2. Salut, Liviu !multumesc mult de tot pentru sfat. Apreciez ca nu ai fost rautacios.. Toate cele bune.
  3. Salluut. Am de vreo saptamana o chitara electrica yamaha pacifica si cand cant la ea( chit ca este numai o nota, ori un acord) se aude bazaitul din fisierul de mai jos. Sa o duc inapoi la cei de la care am cumparat-o, sau sa strang vreun surub pe undeva? Multumesc. Voce 005_sd.m4a
  4. Salut, caut trupa . Sunt solist vocal . Pot canta jazz , muzica usoara, rock n roll . Daca e cineva interesat, lasati-mi un mesaj .
  5. Asta incerc sa fac.. sa infiintez una care sa merite si nu sa fie o alta trupa la fel ca restul. E greu, dar poate la un moment dat o sa reusesc.
  6. Ai dreptatea ta, nu contest lucrul asta. Nu am primit cine stie ce mesaje . Ideea de baza e asta : vreau sa mi formez o trupa se coveruri ,pentru moment, iar mai apoi sa scriem piese proprii..in cazul in care ne merge. N am vise marete, vreau doar oameni deschisi la minte cu care pot lucra. Am pana acum un chitarist si un pianist. Vreau sa lucrez la piese vechi, cum ar fi piese ce apartin trupei the beatles, sau sa lucrez la chestii ce tin de jazz, blues, chestii de genul asta. Nu stiu cat la suta este pe gustul tau, dar asta ar fi o explicatie. Multumesc totusi pt ca te ai interesat si nu ai trecut cu vederea.
  7. Intr-adevar , nu am spus multe detalii , insa daca te interesa asa de mult , imi puteai lasa un mesaj in privat toate cele bune
  8. Salut, sunt in cautarea unui tobosar si a unui chitarist pentru formarea unei trupe . Daca cineva este interesat de propunerea mea , sa imi lase mesaj pentru a-i oferi detaliile de care are nevoie .
  9. Salut ! Am 20 de ani si impreuna cu un prieten de-al suntem in cautarea formarii unei trupe. El este pianist , iar eu solist vocal. Genurile pe care le abordez sunt muzica usoara, rock n roll , jazz si putin pop ,iar el la pian poate canta orice. Avem nevoie de chitarist, tobosar , orice ar putea fi de folos . Am pornit la drum cu aceasta idee din dorinta de a arata oamenilor ca mai exista ,sau mai bine spus , ca se mai poate face si muzica de calitate in ciuda a ceea ce ne este prezentat pe TV sau la radio. [Acesta , din punctul meu de vedere, este un proiect indraznet , pe care vreau sa il fac pentru a dovedi ca inca exista pasiune in meseria asta. Asa am putea incepe sa dezvoltam mai multe proiecte si sa cantam la diverse evenimente. ] Cei interesati , sa-mi lase un mesaj . -locatia este in Ploiesti ,dar putem sa colaboram si in Bucuresti .
  10. Salut ! Am 20 de ani si impreuna cu un prieten de-al suntem in cautarea formarii unei trupe. El este pianist , iar eu solist vocal. Genurile pe care le abordez sunt muzica usoara, rock n roll , jazz si putin pop ,iar el la pian poate canta orice. Avem nevoie de chitarist, tobosar , orice ar putea fi de folos . Am pornit la drum cu aceasta idee din dorinta de a arata oamenilor ca mai exista ,sau mai bine spus , ca se mai poate face si muzica de calitate in ciuda a ceea ce ne este prezentat pe TV sau la radio. [Acesta , din punctul meu de vedere, este un proiect indraznet , pe care vreau sa il fac pentru a dovedi ca inca exista pasiune in meseria asta. Asa am putea incepe sa dezvoltam mai multe proiecte si sa cantam la diverse evenimente. ] Cei interesati , sa-mi lase un mesaj . -locatia este in Ploiesti ,dar putem sa colaboram si in Bucuresti .
  11. Salut ! Am 20 de ani si impreuna cu un prieten de-al suntem in cautarea formarii unei trupe. El este pianist , iar eu solist vocal. Genurile pe care le abordez sunt muzica usoara, rock n roll , jazz si putin pop ,iar el la pian poate canta orice. Avem nevoie de chitarist, tobosar , orice ar putea fi de folos . Am pornit la drum cu aceasta idee din dorinta de a arata oamenilor ca mai exista ,sau mai bine spus , ca se mai poate face si muzica de calitate in ciuda a ceea ce ne este prezentat pe TV sau la radio. [Acesta , din punctul meu de vedere, este un proiect indraznet , pe care vreau sa il fac pentru a dovedi ca inca exista pasiune in meseria asta. Asa am putea incepe sa dezvoltam mai multe proiecte si sa cantam la diverse evenimente. ] Cei interesati , sa-mi lase un mesaj . -locatia este in Ploiesti ,dar putem sa colaboram si in Bucuresti .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.