Radu Beniamin Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 (edited) Știți cumva care este distanța minimă permisă dintre corzi și griff pentru modelul de chitara din titlu, astfel incât să nu am parte de vreo surpriză neplăcută? Doresc să le apropi Edited July 3, 2017 by Radu Beniamin
vektor Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 "Distanta minima" e cea cu care te simti tu bine. Si nu ai prea mult fretbuzz. Easy. 1
Radu Beniamin Posted July 3, 2017 Author Posted July 3, 2017 2 hours ago, vektor said: "Distanta minima" e cea cu care te simti tu bine. Si nu ai prea mult fretbuzz. Easy. pe mine mă interesează să nu se rupă griff-ul dacă le apropi poate prea mult decât poate suporta
StratMan Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 9 hours ago, FiveseveN said: Nu se rupe din cauza asta, dimpotrivă. Uimitor!
FiveseveN Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Mă refeream la faptul că distanța mai mare duce la mai mult stres asupra lemnului. Am uitat să mă exprim într-un mod ce-l poate înțelege și bluesmenii: 1
Recommended Posts