www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

The Beatles

Guest Wierdguy

Recommended Posts

Guest Wierdguy
Posted

Dupa cum spune in titlu... sunt interesat cam cu cat se vinde o poza cu The Beatles cu autograf(Original, se vede adancimea lasata de pix).Daca e cineva cunoscator...Va rog sa ma ajutati

Guest Wierdguy
Posted

nu stiu exact cu ce e, dar se vede urma pixului pe poza. De fapt nu`s ala mele, sunt ale tatei.

Guest anghelescu
Posted

vezi sa nu fie fake..sunt sanse mici sa fie originala..daca ...e ..poti sa scoti niste bani frumos. eu in locul tau as pune-o in rama..

Posted
Dupa cum spune in titlu... sunt interesat cam cu cat se vinde o poza cu The Beatles cu autograf(Original, se vede adancimea lasata de pix).Daca e cineva cunoscator...Va rog sa ma ajutati

Iti vand eu poze cu autograf de la cine vrei; autograful e cum vrei tu, pix, creion, stilou etc, doar sa-mi spui ce preferinte ai :)

Guest Wierdguy
Posted
Iti vand eu poze cu autograf de la cine vrei; autograful e cum vrei tu, pix, creion, stilou etc, doar sa-mi spui ce preferinte ai :)

io nu vreau sa cumpar, ci ma gadnesc sa vand

vezi sa nu fie fake..sunt sanse mici sa fie originala..daca ...e ..poti sa scoti niste bani frumos. eu in locul tau as pune-o in rama..

Este cat sa poate de real. Black and white form the 60`s. A trimis tata cand era teenager la nushc e revista si a primit 2 poze cu autograf. cand o sa pun mana pe ele o sa le fac o poza la scanner.

Guest Wierdguy
Posted
Hai mah, dau si de la morti :)

nu inteleg

Guest anghelescu
Posted
nu inteleg

ooh maaan.adica iti da "poza cu autograf recent " si de aia care au murit :)

Guest Sylviu
Posted

intainte sa o vinzi trebuie evaluata sau ceva sa se stabileasca dak e originala, poate un grafolog ceva.. nush :)